Kia Ceed versus compacte europene

Locked
Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Subscriu la ce spune Pasha, a pus punctul pe i.

sonty
incercator
Auto:

Post by sonty »

nu prea sunt de acord cu voi. fara oameni care s-au hotarat sa ia alta masina dupa ce s-au gandit o vreme la cee'd ce-am fi acilea? am fi un cor de oameni care-si lauda masinile, toti cu-aceleasi opinii.
geodad, mi-am dorit clima, dar am renuntat la ea. initial vroiam citroen xsara 2nd. n-am gasit pe piata una care sa-mi surada. am dat peste cee'd si n-am avut de ce ma plange la ea. garantia carca, desi daca va fi aglomeratie in service si timpi de asteptare si certuri cum zic baietii ca e la ATS va fi de vis. masina e un hatch frumos, spatioasa la interior si dotari prea multe peste nu vroiam. doar scaun reglabil, proiectoare si clima. in plus esti si tu craiovean si stii cum e cand ti se pune pata :).

geodad
Auto:

Post by geodad »

Mai sa stii ca si mie imi place ft mult si as fi luat-o fara probleme daca nu ar fi scos acea versiunea pe care nu se mai pot pune optionalele. Acum am studiat piata si m-am hotarat la Opel Astra H la care au baietii o o ferta super tare si ma ajunge cam 14200 E. Eu trebuie neaparat sa imi aiu clima pentru ca o sa am un copil mic in curand si nu vreau sa pateasca ce am patit eu din cauza ca m-am bucurat prea mult de "beneficiile" aerului conditionat.

Numai bine.
Ai un site ? Promoveaza-l gratuit: http://www.promovare-site.ro

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

sonty cred ca am fi un cor de oameni care stiu despre ce vorbesc indiferent ca isi lauda sau isi impartasesc problemele.
Cred ca am putea deveni o forta pt ca vorbim de o masina in cunostinta de cauza, o forta care va fi bagata in seama de dealer si service.

P.S. Poate ca visez cu ochii deschisi desi stiu ca romanul are treaba cu capra vechinului s-o omoare. Cap_PDT_01_05

Locked

Return to “Versus”