le stiu de noi.

in brasov e fuul programari de 2-3 saptamaini,stau masinile cum stau clatitele (prea multe probleme mecanice iar garantia...)
Mi se pare cea mai tare oferta de pe piata la ora asta. Am condus foarte mult masina asta anul trecut si pot sa spun ca intr-adevar este o masina pe care te poti baza in situatii de urgenta. Doi colegi de ai mei au facut accident cu ea (au facut-o praf, s-au dat peste cap la 100 la ora) si nu au stat decat 5 minute la spital pentru cotrol ... in rest nu au avut nimic. Masina nu a mai putut fi recuperata ... asa de nasol a fost accidentul dar ei nu au avut nici o zgarietura. Asta da masina .... Just my 2 centsSylver wrote:Opel Astra Enjoy 1.4, 13600 Euro DDP (cu discount), ca varianta la EX-ul lor de 1.4 (nu la lx best):
Pachetul de lumini
Bar? de protec?ie spate cu bandouri de protec?ie ?n culoarea caroseriei
Carcase oglinzi ?n culoarea caroseriei
M?nere exterioare u?i ?n culoarea caroseriei
Gril? frontal? cu bar? cromat?
Oglinzi exterioare reglabile electric cu ?nc?lzire
Bandouri laterale de protec?ie ?n culoarea caroseriei
Pachetul Fum?tori (brichet? ?i scrumier?)
Brichet?, scrumier? fa?? ?i spate, ?n locul prizei de 12V
Scaun ?ofer reglabil manual, 4 direc?ii
Sistem de fixare a ?nc?rc?turii (inele de ancorare ?n portbagaj)
Cadrane bord negre cu inele negre cu decor cromat
Scaune fa?? confort
Aer condi?ionat, manual, guri de ventila?ie, spate
Volan cu 3 bra?e, dou? capace de culoare gri ?nchis
Ornamente panou bord „Satin Stone”
Sisteme audio ?i de divertisment
Afi?aj info triplu (timp, dat?, temperatur? exterioar?)
6 difuzoare
Radio CD30 cu CD player
Tetiere scaune spate, tapi?erie textil, dou?, la exterior
Cheie de contact pliabil?
Tetier? central? spate, textil, reglabil?
Airbag-uri frontale ?ofer ?i pasager ?i airbag-uri laterale fa??
ABS - fr?ne cu tambur spate
Roat? de rezerv? din o?el, full size
-----------------------
Acestea ar fi in mod normal, insa Opel are o promotie speciala, pe langa discountul oferit de 1425 euro la orice model astra, in pretul de 13600 DDP mai sunt incluse:
Selectie (pt alte detalii, puteti verifica cu dealerul opel): climatizare electronic?, comenzi sistem audio pe volan, geamuri electrice fa??, ?nchidere centralizat? cu telecomand?, oglinzi electrice ?i ?nc?lzite ?n culoarea caroseriei, volan ?mbr?cat ?n piele, volan reglabil pe ?n?l?ime ?i ad?ncime, scaun ?ofer reglabil pe ?n?l?ime, cotiera central? fa?? (cu excep?ia GTC), l?mpi duale de citire fa?? ?i spate (cu excep?ia GTC) ?i bandouri de protec?ie lateral? ?n culoarea caroseriei.
Pt cunoscatori Opel, au adaugat pt varianta Enjoy, in standard..Pachetul Enjoy Plus, pt care initial se platea 520 euro. Vopseaua metalizata, la fel ca si la Golf, se plateste.
In afara de tempomat, mai sunt cateva optionale pe care nu le-ar avea Ceed si in plus, Ceed nu a fost testata de nimeni plus ca este realiat de o firma cu un trecut nu prea stralucit. USB-ul nu ma intereseaza chiar deloc, iar ebd-ul se poate pune, dar cred ca are deja, nu stiu sigur. Oricum amandoua fiind la acelasi pret, as alege fara probleme brand-ul Opel. Daca Kia vroia sa intre pe piata trebuia sa scoata un pret mult mai mic la aceleasi dotari. Din pacate a dato in bara de cand a interzis adaugarea optionalelor la versiunea BASE. Just my 2 centsandrei0241 wrote:La banii aia puteai merge pe Cee'd Classic, caruia ii adaugai climatronic si cheia pliabila si aveai dotari similare cu Astra, mai putin volan imbracat in piele si bandouri laterale si tempomat. In plus ar fi EBD'ul, discurile pe spate, airbag'uri cortina, dispozitivul USB si pretul optionalelor mai mic. Si, pentru cine conteaza, garantia ...
La Astra este termen de asteptare? Sau au pe stoc?