@neros:
champion nu este base. este facut din ea ce se face cu best: baga 6 difuzoare cu tweetere, AC (manual la cee'd automat la C4), briz-briz-uri.
conasule, te-am prins! nu ai facut test drive cu cee'd!
ca altfel te-ai fi plans ca noi toti si ca toti cei care au testat-o cu adevarat de suspensiile prea TARI si cu amortizoare identice cu ce se foloseste in restul clasei - pe gaz. la fel si cu directia, despre care ai fi stiut ca face exact acelasi lucru si la cee'd din standard- se intareste cu viteza...
chestia cu cea mai scurta franare, sigura, si ce ai mai scris tu pe acolo, nu le comentez, distanta de franare depinde in primul rand de sofer, nu de masina. pune tu (sau eu) frana cu 2 secunde mai tarziu, si nu mai avem cu cine discuta!
comenzi pe volan standard - idem;
proiectoare - 64 euro + ESP - compenseaza pretul culorii

dar nu putem compara, ca nici Champion nu are ESP, atunci sigur compenseaza cu jantele de 205, si devine mai stabila, ca atunci suspensia independenta isi face datoria mai bine!
pilot automat cred ca este total inadecvat pe un motor de 109 CP pe benzina, pentru simplul motiv ca nu are cuplu iar puterea este la nivelul maxim la peste 4000 rpm. deci il ai ca sa chinui motorul la turatii mici, si ca sa te relaxexi prea tare la turatii mari! - parerea mea, am exprimat-o si puteti da reply, dar... degeaba!
design - aici este cel mai discutabil, si nu intru in polemica. este chestie de gust si nu vreau sa jignesc pe nimeni.
ma mananca totusi si nu pot sa nu compar C4 cu aranjamentele gastronomice din bistrourile pariziene... aranjate intr-un fel in care trebuie sa spui ca e frumos ca sa nu cazi de fraier, si care au gusturi cel putin diferite (si neobisnuite) fata de ce ai nevoie. si mai sunt si nesatisfacatoare ca dimensiune.
acelasi sorry, dar cee'd nu este low end. este tot ce nu este C4: design corect si la indemana (nu trebuie sa sucesti capul la dreapta ca sa vezi viteza de deplasare) nimic extravagant, si totusi la un nivel calitativ total la inaltimea standardelor. poate ca sunt bosorog cand vreau sa ma simt bine in masina... dar nu o sa-mi iau masina facuta dupa standarde frantuzesti. am fost acolo, i-am vazut, i-am cunoscut, le-am vazut fabricile, le-am cunoscut proiectantii, si zic: traiasca arriane, traiasca mirage, traiasca airbus produs in franta ca daca ar fi fost facut in turcia se prabusea la balotesti fara sa stie de ce (ooups! asta s-a intamplat!).
ok, poate sunt exagerat, dar francezii ar trebui sa se rezume la agricultura (a se citi champagne si fromage) si moda (pret-a-porter si eau de parfume)
hai pa!