Am masina (Cee'd 1.4 best pewter beige ) de pe 20 decembrie 2009 si am 4200 km, timp in care am descoperit ca sticla parbrizului si a lunetei este de proasta calitate. La un drum de Arad -Oradea am primit o piatra ,de la un tir rau intentionat, in parbriz in partea dreapta fapt care a dus la formarea unei ciobituri cat un varf de deget . Dar intr-o seara in parcarea unui centru comercial la lumina becurilor am observat o multime de puncte si zgarieturi pe parbriz. Am verificat si luneta si intradevar si acolo sunt zgarieturi dar ciudat este faptul ca zgarieturile nu sunt pe cursa stergatorului. Parbrizul o sa il schimb ca am casco dar intrebarea mea este: Atat de sensibila este aceasta masina?
Am vazut multe topicuri legate de acea bataie de pe spate, nu sunt paranoic , dar imi face impresia ca si eu sunt fericitul posesor al unei batai pe partea dreapta.
Butonul de la Volumul casetofonului face cateodata figuri si isi revine doar dupa ce primeste un bobarnac.
Am ajuns sa fac doar drumuri scurte prin Oradea (sunt din Brasov) si de la un timp am observat ca oricata grija as avea cu ambreiajul si cu acceleratia smuceste de cateva ori si parca ar patina ambreiajul
Mai are cineva problemele mele? Cum sunt serviciile de la service-ul autorizat din Oradea?Si daca poate sa imi dea sfaturi cineva care si-a schimbat parbrizul si la ce sa fiu atent .Multumesc