In clipa asta cred ca sunt in siguranta daca ma avant putin cu deschiderea acestui topic.
Povestea incepea pe 8 octombrie 2008 cu o vizita la MIT Baneasa, din prima clipa cand am vazut-o m-am indragostit, era un Proceed So Red.
Dupa inca vreo 2 sapt de munca de convingere la taicamiu pentru avans am ajuns la dealer sa facem comanda.
Comanda semnata pe 25 oct pentru un Proceed 2.0 DSL City Mars red cu termen de livrare undeva pe la mijlocul lunii decembrie.
Toate bune si frumoase.......asteptarea a fost dezastru dar a venit si ziua livrarii 15 dec. Merge taicamiu frumos la BCR Asig sa faca RCA si CASCO iar acolo afla ca motorul de pe proforma e 1.6 iar pe contract 2.0. (nu-i nimik, ziceam, doar o greseala de tipar a dealerului) Suna dealerul sa trimita proforma care trebuie, cand, imi pica cerul in cap, de fapt s-a gresit comanda si mi-au adus proceed 1.6 DSL hp. Dupa o runda de negocieri se da o noua comanda cu livrarea pe 15 ian (+resoftare sau senzori bonus).
Craciunul si Revelionul au venit si au trecut (Daca nu eram beat mai tot timpul chiar mi-ar fi venit sa-mi tai venele de ciuda

In sfarsit vine si data de 9 ian (la data asta trebuia sa fie deja produsa masina si pregatita de transport) si primim un tel de la dealer invitandu-ne la o intalnire cu directorul MIT...... (deja aveam frica in oase)
Luni pe 12 ian i se spune tatalui meu ca fabrica de la Zilina nu mai produce deoarece sunt prea multe masini pe stoc (dintre care niciuna de 2.0) si ca trebuie sa accept un Proceed 1.6 DSL Style la care ii fac ei resoftare si mi-l dau la pret de 2.0 DSL city, sau un 2.0 DSL Style rulat, cu vreo 12000 km cu reducere de 20% din pretul de nou.
In sfarsit, pe 13 ian aflu ca exista un Proceed 2.0 DSL Cassa White promis unui coleg de pe forum, dar acesta refuzandu-l mi l-au oferit mie.
Sper sa nu va fi plictisit prea tare cu povestea asta.....