Proceed City Whitey 1.6.... a.k.a scraach

Totul despre al vostru Kia cee'd şi poze bineînţeles!
Post Reply
scraachmyback
scraachu'
Auto:

Proceed City Whitey 1.6.... a.k.a scraach

Post by scraachmyback »

O saptamana in Proceed<AKA> Whitey - Sunt super incantat de prima mea masina NOUA :P....am facut 600km[work everyday :(] si sper sa ajung la 1000 sau mai mult in weekend... cam putin dar asta e ... ma gandeam sa-i pun xenon ...dar am zis k mai bn mai astept pana la anu, k imi place asa cum e :wink:... ma tot chinui sa beau si eu ceva in cinstea masini dar ink nu am reusit... mereu sa nimerit sa fiu in alta parte si nu puteam sa las masina akolo... in seara asta iau o pauza si beau un vin :P
Cheers!

LeCCa
Auto:

Re: Proceed City Whitey 1.6.... am facut o saptamana !!!

Post by LeCCa »

congrats, multa bafta la volan! baga si niste poze sa vedem "albiciosu'" :lol:
KIA ProCeed 1.6 Black PH 22 LEK

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

Felicitari pt. alegere si la cat mai multi km fara probleme. Astempam poze cu masina si sa ai pofta la vin PDT_Armataz_02_43

quelloo
Auto: Kia Proceed 2.0 DSL

Post by quelloo »

Sa curga vinul si s-o stapanesti sanatos!
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink

scraachmyback
scraachu'
Auto:

Post by scraachmyback »

Merge vinuuuuu :P... mai trageam cu ochiu p-aici si am vaz k am si primit felicitari... Va multumesc si sa le stapanitzi sanatosi si sa aveti grija de ele!
Am revenit si cu cateva poze... http://picasaweb.google.com/ProceedWhit ... dWhitey16# o sa urc si din mai multe unghiuri dar momentan nu sunt akas :P...
.. muhaha.. maine dimineatza plek sa ma plimb dar nu prin Buc :D... sper sa nu ma imbat prea rau in noaptea asta :))
Ciaoz!

UnTip
F&F
Auto:

Post by UnTip »

sunt mortale farurile pe negru, damn
~47000 Km

shpid3r
The One
Auto:

Post by shpid3r »

S-o stapanesti sanatos, colegu`!
Bucura-te de ea asa cum e ea, noua, vad ca ai luat o varianta de echipare buna (city?)... simte-i mirosul de nou si invata cum ii place sa mearga ... da rusinica la ce poti pe drum dar mergi responsabil!
Si mai asteapta putin pana incepi sa adaugi pe ea "optionale"... nu sari pasi si ai sa te bucuri de toate!
Bafta!
KIA Cee`d 1.4 GSL BEST - Kompass Blue. B - 04 - YEH (Oh Yeah!). || 20.000 km
---- [LINK - jurnal de bord]

mykep
On Air
Auto:

Post by mykep »

din titlu asa reiese ca e echipare city. se pot pune optionale la city, stiam ca nu?
Superba, sa o stapanesti sanatos fara incidente.
Kia Cee'd 1.4 GSL Abyss Blue, Best + Opt
BV 77 MKP
ODO 71.000 KM

scraachmyback
scraachu'
Auto:

Post by scraachmyback »

Pai din cate am inteles eu... nu pot sa-i pun nimik in plus...dar oricum are K-am De TOATE :P

MSI pt urari si asa sa fie si pt voi...Drive safety.

-Nicu-
Auto:

Post by -Nicu- »

Inca o data s-o stapanesti sanatos =P~

PS: #-o Scrie ma normal ca nu-ti pica degetele pe tastatura :P
A friend with weed is a friend indeed! :smt033

scraachmyback
scraachu'
Auto:

Post by scraachmyback »

Am terminat rodaju :P... akum e akum :D...
Am tot facut drumuri din bucuresti spre predeal, brasov, sinaia... si am observat ceva pe drum.. mail ales ca eu ma intorceam noaptea si nu prea ma ajutau farurile :( .... nu am probleme cu vederea dar chiar era cam dificil... mail ales k nu prea stiam drumu(easy road ... i know) si m-am decis sa-mi pun Xenon(dar prin ianuarie :D)... o sa ma uit pe forum k am vazut un topic legat de xenon asa k ma documentez d-acolo si postez unde trebuie... btw am observat o diferenta dintre Stick si CD... pe CD se aude cel mai tare... am primit o eroare de stick :(.... in rest masina se tine bine in curbe si akum mi-am pus si gume de iarna asa k nu imi e frica de zapada :D... toba are un zgomot frumos... vroooom :D... la consum nu m-am uitat ... o sa mai astept sa mai scada.
Ciaoz

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

Frumos, frumos :D
Cat tine de xenon, chiar merita pus un kit, isi face toti banii :)
Consumul nu-l verifica, mai ales dupa ce ai iesit din rodaj si esti curios cum se comporta masina la turatii mai mari :p
Numai bine.

scraachmyback
scraachu'
Auto:

Post by scraachmyback »

Am revenit cu noi amanunte :P... masina merge excelent, chiar nu am ce sa zic(de la 1000 de km merg doar prin Bucuresti)... 1400km pana acum...Proceeduuuu se infige NENE :D... maine ma duc sa-mi pun Xenon pe faza scurta (yupiiii)... si nu prea mai am rabdare pana la anu ...vreau subwoofer si o statie, dar vin sarbatoriile peste mine si tre sa scot ceva bani din buzunar :P cred k o sa ma duc la "be-loud" sa vad ce au pe akolo. Apropo am fost la IMG si mi-a zis de grila dar mi-a dat pretu pt cea de pe Ceed (7mil... cam scump)si a zis k pt pro_ceed o sa se intereseze. Are cineva vre-o idee despre grila pentru Proceed ? Am urcat si o poza cu jantele pe care vreau sa le cumpar cand o sa strang ceva banuti...hehe ma prins microbu :P...
O sa revin cu poze dupa ce pun xenonu :P
Toate bune si sarbatori fericite!

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

@scraachmyback: Multe planuri vad ca ai. Jantele arata foarte bine, stiu modelul. L-am vazut live dar pe 18" pe un monstru de masina dar sunt convins ca arata bine si mai mici pe pro_cee'd. Despre instalatia de sonorizare nu stiu ce sa zic, e ceva unic, dar e garantia la mijloc pe partea electrica, gandeste-te bine la acest aspect.

Grila xR inca nu este pt. pro_cee'd, am vazut la ATH Austria ceva grila dar e foarte scumpa si nu merita. Probabil o sa scoata si pt. pro_cee'd cei de la KIA la anul.
Multi km in continuare.
Numai bine.

-Nicu-
Auto:

Post by -Nicu- »

Eu iti sugerez sa te interesezi pe la dealeri sa vezi cine iti poate interveni pe instalatia electrica fara sa pierzi garantia. Abia dupa aia te duci la be-loud si vezi ce-ti poti cumpara.

Cat despre jante, vezi ca astea nu se fabrica decat de la 17 in sus, din cate stiu. Asta implica mai multe (bani extra pentru gume, rinichi rupti :D etc). Parca zicea cineva in alt topic si de o resoftare pentru adaptarea servo directiei la noile dimensiuni ale jantelor.

Hai noroc!
A friend with weed is a friend indeed! :smt033

Post Reply

Return to “Jurnal de bord”