Avea 6 km la bord cand am ridicat-o dar din pacate prima poza i-am facut-o de-abia la 11 km pt ca si uitasem de poze cand m-am vazut la volanul ei. Ce pot sa spun...este o bijuterie dupa cum am denumit si jurnalul meu de bord.
Dupa cum spuneam...cand am ridicat-o ieri dupa-amiaza pe la ora 4 de la dealer avea 6 km la bord...aseara pe la ora 9 avea deja 250 de km

Am avut un consum super avand in vedere ca motorul inca este in rodaj. Am resetat CB la iesire din Bucuresti...iar cand am ajuns in Craiova mi-a afisat un consum de 5.2% la o viteza medie de 42 km/h. Ce-i drept am mers destul de incet (nu i-am dat mai mult de 110). O singura exceptie am facut cand am depasit o coloana formata din 3 tiruri si atunci i-am dat 140 ca-mi venea masina din fata.
Cateva pareri pro si contra:
+motor silentios pt un diesel
+stabilitate excelenta la drum lung
+cei 115 caluti se descurca foarte bine cand ai nevoie de ei

+incalzirea din scaune este foarte promta (in maxim 2-3 minute transpiri in scaun)
+sistem audio super
-am deja un greieras, dar l-am depistat...e la oglinda retrovizorie
-comenzile de pe volan eu le-as inversa...adica le-as pune pe alea din partea dreapta in partea stanga si invers.
-scaunele mi se par putin cam tari
-frana de mana tine bine daca e trasa la maxim...eu zic ca ar mai trebui stransa.
In rest ce sa zic...problema cea mai des intalnita...aceea cu troncanitul amortizoarelor(sunete la suspensii pe spate) nu o am, nici cea cu intreruperile acelea specifice motoarelor diesel, iar intensitatea luminilor de bord nu ma deranjeaza deloc. Sper s-o tina asa pana la 1 milion de km

O sa revin si cu poze zilele astea ca deocamdata nu am decat una cu kilometrajul cand am ridicat-o.
Ca o concluzie pana acum sunt super multumit de masina. Daca ar fi si dealerii cum e masina mi-as cumpara toata viata masini numai de la Kia