am un focus 1.6 tdci si nu ma asteptam sa ma dea asa pe spate kia dar ttotusi...mi-a luat graiu.
am luat-o din poze, fara testdrive fara sa o vad mai mult de 5 minute printr-o parcare si nu ma asteptam la asa ceva.
avea 17 km pe bord, o adusese de la depozit la showroom si de aceea 17
sa incep cu laudele:
1. aparatorile pe praguri, la focus nu am si imi zgarie domnisoarele pragurile in veselie.
2. aparatorile de noroi de pe aripi.
3. elasticele din portbagaj si micile locase..
4. consumul, de la vaslui la pitesti 6,7% pe 450km si am si sarit uneori de 3000rpm viteza maxima 120-130 (primii 450) e de vis

5. silentiozitatea venit dupa diesel am ramas putin mut, imi place cum fasaie motoru la relanti
6. mapa de piele ptr acte, spatiile cele mici si multe din interior de depozitat, bricheta si scrumiera, plascitele le stiam de pe bord si usi, si mi-au placut foarte mult.
o sa mai continui in timp lista , oricum la ce ma asteptam si ce am primit,,, am ramas uimit. pretu este imbatabil si doatrile.
toata imi lasa impresia de golf 5, butoanele modul de reglare totul miroase a golf

drumurile in Moldova excelente nota 10 celor ce se ocupa de asta...
ca lucruri negative:
e un gand daca tot se vinde asa bine, sa nu traga dealerii pe noi in service...
de ex covorase de KIA 300 ron........la RODAV e imens pretu, la Pitesti acleasi covorase sunt 240ron iar pretu real...habar nu am
Ma astept ca piesele si reviziile sa fie cam scumpicele din 2 motove:
1. se vinde bine
2. nu exista concurenta asa mare.
500 ron revizie ptr un benzinar mi se pare mult, sper sa fie toate 500 ron, sa nu ajungem ca la renault 2000 ron o revizie...
o sa revin si cu poze.