OK @sanchez, concluzia tipic romaneasca: "n-are nici pe dracu', drumurile-s de vina!". Mergi cu ea in service: "asa fac toate!", nu? Pai nu, nu asa fac toate

Probabil dupa expirarea garantiei nu vor mai face...
In alta ordine de idei, acelasi zgomot (conform logicii "drumului prost") ar trebui sa-l aud si pe fata si pe stanga si pe dreapta (doar sunt independente si pe gaz). Daca ar fi fost asa, cu siguranta ziceam ok: e (a)normal, deh, drumurile-s de vine.

Daca citesti mai atent, vei vedea ca troncane in spate, dreapta. Acolo il sesizez, indiferent ca sunt sofer sau pasager. Si da, e o placere sa o conduci
pe sosea, bineinteles de la Bors incolo
Intre timp, mi-a scazut consumul la 11,8%

. Ma apropriu de ODO 3000 km. Cat despre "liniute" sa fim seriosi. Vorbim totusi de un motor de 1.4 (are cuplu 137NM la 5000rpm si puterea maxima la 6000rpm) pe o masina cu greutatea de 1.300 kg. Nu fac raliuri cu ea, nici n-am unde. Tocmai asta era si ideea motorului de 1.4 ca il conduc in oras sa consume decent. N-am stiut intial, dar 1.6 minim "it's a must" pe aceasta masina. De altfel motorizarea de 1.4 e pentru Balcani mai mult. Dar oricum, nu se compara cu submotorizarile de 1.4 (nu TSI) de pe Golf, Leon, Megane etc. Alea sunt lenese si la turatii mari.