Kia Cee'd *****love at first sight
Re: Kia Cee'd *****love at first sight
Felicitari pentru noua hainuta!Insa ai grija cu odorizantul ala acolo,sa nu existe scurgeri si sa se exfolieze vopseaua de pe ornament!E un topic intreg pe problema asta!
Lizuk:Pro'Ceed-1.4GSL Pewter Beige- Start+Jante 205/55 R16V tip C+Oglinzi electrice+Proiectoare+Cheie pliabila+tetiere active+AC+Volan,schimbator,frana de mana piele+comenzi volan cromate....
PH-14-MIB(Men In Beige)-ODO10.030KM
PH-14-MIB(Men In Beige)-ODO10.030KM
Mersi baieti.
Stiu problema cu odorizantul si am grija ,nu vreau exfolieri pe bord sau alte neplaceri

Stiu problema cu odorizantul si am grija ,nu vreau exfolieri pe bord sau alte neplaceri
Un mic update de inceput de luna
Facut prima revizie la IMG,iar preturile ar fi cam asa:
*Filtru ulei --- 32,64 ron
*Filtru aer --- 97,87 ron
*Filtru polen--146,32 ron
*Ulei SynPower 5w30 Valvoline 3,2 litri --- 181,11 ron
*Manopera --- 109,67 ron
Total 567,60 ron la care se adauga reducerea de 15% rezultand un total de 482,46 ron(un pret super) !!!
Am ajuns la 8.15 la 8.30 a intrat in atelier si am ridicat-o la 13; pe langa revizia propriu zisa am mai cerut un reglaj frana de mana,echilibrat capota si un polish la bara fata,si-am primit si un set de suporti de numar
.Recomand cu incredere IMG-ul,un service excelent!
Dupa revizie a venit si vremea distractiei: casco+rca
Rca-ul l-am facut la BCR si a fost 302 lei/an iar pentru casco am ales BT-ul deoarece au decontare directa cu service-ul si am auzit numai lucruri bune despre ei.Am de plata 560 euro in 4 rate cu o singura fransiza de 100euro/eveniment,iar polita e full;in plus am obtinut si o reducere de 100 euro de la directoarea agentiei
caruia tind pe aceasta cale sa-i multumesc .In rest foarte dar foarte multumit de masina

Facut prima revizie la IMG,iar preturile ar fi cam asa:
*Filtru ulei --- 32,64 ron
*Filtru aer --- 97,87 ron
*Filtru polen--146,32 ron
*Ulei SynPower 5w30 Valvoline 3,2 litri --- 181,11 ron
*Manopera --- 109,67 ron
Total 567,60 ron la care se adauga reducerea de 15% rezultand un total de 482,46 ron(un pret super) !!!
Am ajuns la 8.15 la 8.30 a intrat in atelier si am ridicat-o la 13; pe langa revizia propriu zisa am mai cerut un reglaj frana de mana,echilibrat capota si un polish la bara fata,si-am primit si un set de suporti de numar

Dupa revizie a venit si vremea distractiei: casco+rca

Rca-ul l-am facut la BCR si a fost 302 lei/an iar pentru casco am ales BT-ul deoarece au decontare directa cu service-ul si am auzit numai lucruri bune despre ei.Am de plata 560 euro in 4 rate cu o singura fransiza de 100euro/eveniment,iar polita e full;in plus am obtinut si o reducere de 100 euro de la directoarea agentiei

pffff, da repede au trecut cei 6 ani de de casnicie
am facut ~ 40.000 km, masina merge la fel de bine ca la inceput, probleme tehnice nu au fost, doar doua mici puncte de rugina pe hayon care se vor rezolva pe garantie !
Concluzia: la fel de multumit de masina ca-n prima zi

am facut ~ 40.000 km, masina merge la fel de bine ca la inceput, probleme tehnice nu au fost, doar doua mici puncte de rugina pe hayon care se vor rezolva pe garantie !
Concluzia: la fel de multumit de masina ca-n prima zi

Pe garantie? so vedem si asta.

http://picasaweb.google.com/BUNULE
Ești prost și vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele! Ești cel mai prost? Aprinde și stopul de ceață!