Very soon Cee'd SW 1.4 gsl BesT

Totul despre al vostru Kia cee'd şi poze bineînţeles!
duzv
Auto:

Post by duzv »

Addy ... copile !
Degeaba tastezi ?n ne?tire ?i nu ?tii s? scrii rom?ne?te !!!...
Ce-ai f?cut ?n ?coal? p?n? la v?rsta asta ?! P?rerea mea este c? ?i-ai b?tut joc de tine, iar gradul t?u de cultur? ne va ar?ta mai t?rziu c?t de civilizat e?ti ... E?ti destul de t?n?r, ai timp (dar nu prea mult !) s? mai ?nve?i ... a?a c?, m?na pe carte, cel pu?in p?n? la Cee'd !!!...
Te rog s? observi c? pe acest forum majoritatea scriu ?i se exprim? corect rom?ne?te !

Aviz ?i celorlal?i "amatori" ... care au preten?ii de la dealeri, personal service, produc?tori, importatori etc. ?i nu v?d b?rna din ochii lor !
Chiar dac? nu este ?n "tonul" topicului cred c? se poate ridica ?i nivelul de civiliza?ie a forumului, pentru a da o "lec?ie" altor forumi?ti din domeniul auto !...
V? doresc numai bine ?i ... calitate ?n toate, cum v? dori?i !
Cee'd 1,4 GSL Best SW Machine Silver din sept. a.c.
Voi, cei care mă iubiţi, aveţi grijă să nu mă omorâţi cu dragostea voastră !

ADDY_91
Auto:

Post by ADDY_91 »

:shock: my bad ca ma exprim asa rau dar na ce sa fac nu prea le am cu scrisu pe topicuri chiar daca sunt dcel mai bun la romana din clasa , nu stiu de ce dar incerc sami incorporez fiecare idee cand compun ceva, fata in fata vorbesc foarte frumos , miau zis multi :) plus ca incerc sa scriu shi repede shi mai manac cate o litera :? .acum poate ca am scris bine shi cu inteles ca nu ma grabesc nicaieri shi nu sunt plictisit :P .Referitor la viitor eu CRED cu putere shi SPER sa ajung cineva shi sa schimb ceva in tara asta de k*t :? plus ca nu ai ce sa ajungi , ma gandeam la ceva america ca stiu foarte bine engleza :P . Nu cred ca sunt multi baietii shi fete ca mine :) is un pic mai cinstit shi onest ,cred ca shi din cauza asta am avut shi de suferit in unele cazuri :( dar miam revenit :) .Inca ceva de dezbatut ca invat foarte bine chiar daca nu deschid cartea acasa cand vin de la scoala, is atent la ore shi prind cam in procent de 80% cateodata shi 90% :D fata de altii care sunt hip-hop-eri ca mine shi stiu sa invart profesorii pe degetele mele frumos shi versat fara violenta ca la bucuresti sau pe unde o fi :P . Shi nu miam batut jok de mine :wink: mai sunt momente cand le povestesc la baieti cat de multe stiu ne apuca ziua de maine :weedman:

Shi totushi sper sati schimbi parerea despre mine :wink: ca nu toti sunt asa :wink:
Aici faci bani gratis
http://bux.to/?r=ADDY_91
daca nu vrei sa faci bani macar inregistreazate asa pt mine ;)

rexpopuli
Rege al poporului
Auto:

Post by rexpopuli »

addy_91, cauta te rog alt forum pe care sa ne arati cat de bine stii sa scrii in stil Yahoo Messenger, si incearca sa iti exprimi acolo ideile lipsite de coerenta. asta e un forum dedicat masinilor kia si posesorilor lor. in caz ca nu stiai, pe forumuri exista reguli, de exprimare si scriere, te cred ca esti la varsta la care nu prea iti pasa de astea, dar ar fi mai bine sa intri in rand cu lumea.
Cee'd SW 1.4 GSL Classic cu ESP,senzori parcare,jante 16 tip A,cheie pliabila, climatronic, pachet piele,Rainbow Blush,geamuri fumurii,hidrofobic, antiUV,plasa bagaje,oglinzi pliabile,geamuri electrice spate...Dar cel mai important: PEWTER BEIGE! B 95 KOP
http://picasaweb.google.com/rexpopuli2008

shpid3r
The One
Auto:

Post by shpid3r »

Hm... Nu intrati prea tare in el, e un biet copil entuziasmat peste masura de masina care urmeaza sa-i vina. In plus, are un stil de-a fi putin mai exploziv, si asa cum incerca sa zica si el, este "naiv" (eu as zice ca vorbeste mai mult).

Sfat pt ady: gandeste-te ca pe acest forum 99% din useri au permis, deci sunt mai mari ca tine. Incearca sa imprumuti din stilul de exprimare si atitudine si vei vedea ca dispar atentionarile.

Adica incearca sa iti aduci aminte ce inseamna punctuatia, ca exista si propozitii, nu numai fraze, ca emoticonurile sunt ok daca nu invadeaza postul tau, ca lumea in general cauta informatii si nu e dispusa sa parcurga posturile lungi in care-ti povestesti viata (cel putin nu in forumuri auto) ...

Numai bine!

Dennis
Ghost
Auto:

Post by Dennis »

:D @ADDY_91, daca tu esti cel mai bun la lb. romana din clasa, nici nu vreau sa ma gandesc la ce nivel sunt ceilalti...
LX Best 1.4 + GPL, machine silver, IF-07-SBI

banderras
Berceni Underground
Auto:

Post by banderras »

ADDY_91 wrote::shock: my bad ca ma exprim asa rau dar na ce sa fac nu prea le am cu scrisu pe topicuri chiar daca sunt dcel mai bun la romana din clasa , nu stiu de ce dar incerc sami incorporez fiecare idee cand compun ceva, fata in fata vorbesc foarte frumos , miau zis multi :) plus ca incerc sa scriu shi repede shi mai manac cate o litera :? .acum poate ca am scris bine shi cu inteles ca nu ma grabesc nicaieri shi nu sunt plictisit :P .Referitor la viitor eu CRED cu putere shi SPER sa ajung cineva shi sa schimb ceva in tara asta de k*t :? plus ca nu ai ce sa ajungi , ma gandeam la ceva america ca stiu foarte bine engleza :P . Nu cred ca sunt multi baietii shi fete ca mine :) is un pic mai cinstit shi onest ,cred ca shi din cauza asta am avut shi de suferit in unele cazuri :( dar miam revenit :) .Inca ceva de dezbatut ca invat foarte bine chiar daca nu deschid cartea acasa cand vin de la scoala, is atent la ore shi prind cam in procent de 80% cateodata shi 90% :D fata de altii care sunt hip-hop-eri ca mine shi stiu sa invart profesorii pe degetele mele frumos shi versat fara violenta ca la bucuresti sau pe unde o fi :P . Shi nu miam batut jok de mine :wink: mai sunt momente cand le povestesc la baieti cat de multe stiu ne apuca ziua de maine :weedman:

Shi totushi sper sati schimbi parerea despre mine :wink: ca nu toti sunt asa :wink:
Imi vine sa plang. Daca acum generatiile se degradeaza cu viteza asta (am 20 de ani, cu 3 ani mai mare fata de copilul asta), oare sa mai sper la o educatie buna pentru copilul meu?

La inceput m-a apucat rasul cand am citit post-ul asta, dar acum m-a deprimat.

Nici macar nu are permis!....:))

ps:am eu o verisoara de 10 ani care stie sa tasteze (eu la varsta ei ma intorceam la 11 noaptea acasa de la fotbal), poate o invitam pe forumul asta ca e posibil ca tatal ei sa isi ia ceed in urmatorii 10 ani.
KIA Cee`d 1.4 GSL Mars Red, echipare Best ODO 11.800 km

shpid3r
The One
Auto:

Post by shpid3r »

ADDY_91 wrote: :smt044 :smt044 :smt044 PS : am 16 :weedman:
20 (ai tai) - 16 (ai lui) fac mai mult decat 3 (cat ai zis tu):P

Stiu ca te-ai luat dupa anul nasterii, just kiddin`

ADDY_91
Auto:

Re: Very soon Cee'd SW 1.4 gsl BesT

Post by ADDY_91 »

cine mia sters ultimul post ce avea era inacdevat :?
Aici faci bani gratis
http://bux.to/?r=ADDY_91
daca nu vrei sa faci bani macar inregistreazate asa pt mine ;)

Post Reply

Return to “Jurnal de bord”