Am si io putin timp acum deoarece am masina in service pentru toate problemele acumulate pana acum. (zgarietura adanca aripa dreapta spate, galma la cauciuc dreapta spate si aripa fata stanga sifonata de un golf)
Se vor face toate pe casco, sper sa fie treaba mai buna ca data trecuta. ultima reparatie mi s-a parut cam de mantuiala.
Pe de alta parte vine iarna si ma gandesc la ce anvelope sa iau. Am in considerare Sava EsKimo S3 - 500 ron bucata (225/45/R17), nokian W+ - 540 ron, nokian WR G2 - 550 ron sau Khumo KW26 - 540 ron, toate aceeasi dimensiune = 225/45/R17. Dar, din motiv de banutzi o sa pun doar 2 pe fata. Asta pentru ca mai am si revizia de facut la 20k acum ODO are 19800 km. IMG cere aprox 800 ron pt revizie, ulei valvoline 6l.
Vine si Craciunul acum si aveam in gand 2 upgradeuri la masina (sper sa reusesc). Ma gandeam la un cruise control si un powerbox. Sper sa imi reuseasca pana la anu.
pana cand imi iese masina din service o sa fiu si eu mai activ pe forum.

Sper sa improspatez si galeria dupa ce va iesi masina. Dupa mult timp o sa fie si ea curata iar.