EVELINA
-
- 3/E
- Auto:
nu... aia era o poza cu o kia pe care am surprins-o eu. ideea era bordura 
@ Johnny: nu-i vorba de biserici aici; e votrba ca eu nu prea imi dau seama de dimensiunile masinii si fiind si mica de inaltime, chiar ca nu vad nimic din masina in fata. tu macar daca te sprijini in volan, mai vezi ceva ceva
un amic facea misto de mine... "Lasa,draga, dai cu markerul si nu se mai vede"

@ Johnny: nu-i vorba de biserici aici; e votrba ca eu nu prea imi dau seama de dimensiunile masinii si fiind si mica de inaltime, chiar ca nu vad nimic din masina in fata. tu macar daca te sprijini in volan, mai vezi ceva ceva

un amic facea misto de mine... "Lasa,draga, dai cu markerul si nu se mai vede"

CT 11 ESN - revin dupa pauza 

-
- 3/E
- Auto:
Ups, au aparut stilpi umblatori prin constanta naspa situatie.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
-
- 3/E
- Auto:
@andrei: poza este facuta pe centura bucuresti, cand veneam de la aeroport. intre timp am ajuns la 3600 
deoarece Eve acuza un CLANK in prima cursa a pedalei de frana, am facut o programare la service. Cum norocul romanului este parsiv, bineinteles ca atunci cand am ajuns la service nu mai clancanea
Seful de service a fost foarte amabil, a scos masina la o proba spre Cumpana, insa nu a mai scos niciun sunet suspect. La intoarcere, mi-a reasezat arcul si acum este ok.
intentionez sa imi montez xenon. l-am intrebat pe seful de service daca trebuie sa montez la ei pentru a nu pierde garantia. mi-a raspuns ca nu il deranjeaza, ca pot monta oriunde este autorizat, nu la orice service de cartier. intrebarea mea fireasca a fost: trebuie sa va prezint vreo factura ? dansul a precizat ca nu este nevoie, insa recomanda montajul la o firma autorizata pentru a evita eventualele neplaceri in cazul unui montaj defectuos si anume becuri arse, sigurante etc.
din ce am inteles eu printre randuri, mi le poate monta oricine care se pricepe, iar in urma montajului sa nu existe "avarii" pe partea electrica. daca am inteles eu gresit, va rog sa imi spuneti

deoarece Eve acuza un CLANK in prima cursa a pedalei de frana, am facut o programare la service. Cum norocul romanului este parsiv, bineinteles ca atunci cand am ajuns la service nu mai clancanea

Seful de service a fost foarte amabil, a scos masina la o proba spre Cumpana, insa nu a mai scos niciun sunet suspect. La intoarcere, mi-a reasezat arcul si acum este ok.
intentionez sa imi montez xenon. l-am intrebat pe seful de service daca trebuie sa montez la ei pentru a nu pierde garantia. mi-a raspuns ca nu il deranjeaza, ca pot monta oriunde este autorizat, nu la orice service de cartier. intrebarea mea fireasca a fost: trebuie sa va prezint vreo factura ? dansul a precizat ca nu este nevoie, insa recomanda montajul la o firma autorizata pentru a evita eventualele neplaceri in cazul unui montaj defectuos si anume becuri arse, sigurante etc.
din ce am inteles eu printre randuri, mi le poate monta oricine care se pricepe, iar in urma montajului sa nu existe "avarii" pe partea electrica. daca am inteles eu gresit, va rog sa imi spuneti

-
- 3/E
- Auto:
-
- 3/E
- Auto:
da, "in urma motajului " este o chestie...problema care ramane este .. "in urma exploatarii" !!justevil wrote:... iar in urma montajului sa nu existe "avarii" pe partea electrica. daca am inteles eu gresit, va rog sa imi spuneti..
vezi tu, atat timp cat totul functioneaza normal, toata llumea e fericita..daor ca asa cum ai spu si tu " norocul romanului e parsiv" ...daca vor aparea cumva xce fel de probleme la partea electrica...Doreii de la reprezentanta pot sa zica (desi nu are nici o legatura cu...):
vezi ce se intampla daca nu apelezi la un service autorizat ?

deh ..."ancorati in meandrele concretului" !

succes!
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?

fara probleme majore.
in weekend am primit un stick ( cam mic ce-i drept - de 0.5GB - ca era de la promotie la bere, dar de care sunt multumita; am scapat de stresul cu cd-urile

-
- 3/E
- Auto: