Bisisica
-
- Auto:
Salut, revin:
Am adunat aproximativ 11500 KM.
Am facut Transfagarasanul week-end-ul trecut, poze:
http://picasaweb.google.com/teomati/Transfagarasan/
Bisisica s-a comportat excelent.
Am fost cu cortul la mare week-end-ul asta, nicio poza Masina incarcata 110% - cred ca am depasit greutatea maxima admisa. La intoarcere am luat-o aiurea si ne-am trezit pe drumul vechi, am revenit pe autostrada de la Slobozia.
Se intampla urmatoarea chestie: Dupa ce merg in trafic de oras ceva mai mult, cand plec de pe loc masina se zgaltaie intr-a-ntaia cand dau drumul la ambreiaj...
Ma enerveaza la culme ca nu ma prind daca e din cauza ambreiajului incalzit sau din cauza piciorului obosit, care nu "da drumul" asa cum trebuie...
Am adunat aproximativ 11500 KM.
Am facut Transfagarasanul week-end-ul trecut, poze:
http://picasaweb.google.com/teomati/Transfagarasan/
Bisisica s-a comportat excelent.
Am fost cu cortul la mare week-end-ul asta, nicio poza Masina incarcata 110% - cred ca am depasit greutatea maxima admisa. La intoarcere am luat-o aiurea si ne-am trezit pe drumul vechi, am revenit pe autostrada de la Slobozia.
Se intampla urmatoarea chestie: Dupa ce merg in trafic de oras ceva mai mult, cand plec de pe loc masina se zgaltaie intr-a-ntaia cand dau drumul la ambreiaj...
Ma enerveaza la culme ca nu ma prind daca e din cauza ambreiajului incalzit sau din cauza piciorului obosit, care nu "da drumul" asa cum trebuie...
Cee'd 1.4 Best, Piston Gray, codename BISISICA, ODO: >74 000 KM din 2.04.2008
clic aici sa vezi ce-am mai pozat
M-am lamurit cu zgaltaitul e din cauza mea, ca nu dau drumul la ambreiaj cum trebuie cand sunt obosit.
Am reusit in oras consum de 7.5% mergand babeste - acceleratii liiiine, viteza regulamentara, frane de motor cat cuprinde. Daca o tin tot asa, probabil in curand o sa innebunesc de plictiseala. Hmm.. Si eu, si Bisisica
La mers "normal" in Bucuresti, consumul e undeva pe la 10%.
Urmeaza sa ma programez pentru revizie, sunt foarte curios daca o sa simt vreo diferenta la motor dupa.
Am reusit in oras consum de 7.5% mergand babeste - acceleratii liiiine, viteza regulamentara, frane de motor cat cuprinde. Daca o tin tot asa, probabil in curand o sa innebunesc de plictiseala. Hmm.. Si eu, si Bisisica
La mers "normal" in Bucuresti, consumul e undeva pe la 10%.
Urmeaza sa ma programez pentru revizie, sunt foarte curios daca o sa simt vreo diferenta la motor dupa.
Am incheiat o drumetie prin N Moldovei, Maramures si Transilvania. Cinci zile n-au fost destul, cred ca nici 50 nu erau.
Cateva poze:
Sper ca v-au placut... eu abia astept sa ma intorc pe meleagurile astea...
Cateva poze:
Sper ca v-au placut... eu abia astept sa ma intorc pe meleagurile astea...
Felicitari pt poze , cu ce aparat sunt facute?
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Multumesc de apreciere;
Canon S3 IS, nimic special.
Canon S3 IS, nimic special.
Luni dimineata m-am programat pentru revizie; am 14400KM.
In afara de clasicele inlocuite la BEST 1.4, o sa le cer sa verifice si eventual sa schimbe filtrul de aer - motor, nu habitaclu din cauza ca Bucurestiul e un SANTIER IMPUTIT.
Mai am problemutza clasica cu troncaniturile la coloana de directie si de asemenea o sa le cer sa imi testeze amortizoarele pe stand.
In afara de clasicele inlocuite la BEST 1.4, o sa le cer sa verifice si eventual sa schimbe filtrul de aer - motor, nu habitaclu din cauza ca Bucurestiul e un SANTIER IMPUTIT.
Mai am problemutza clasica cu troncaniturile la coloana de directie si de asemenea o sa le cer sa imi testeze amortizoarele pe stand.
Update de JB
Am ajuns la 15009 KM, ieri am facut si prima revizie.
Am fost la MIT Aviatorilor, cu programare la 9 dimineata. Am ajuns pe la 8 30, si m-au primit mai devreme.
Schimbat: filtre (aer, ulei, habitaclu) si ulei (au pus Aral 10W40 - o fi bun?!)
Distractia a costat mai putin decat ma asteptam, in jur de 315 RON.
I-am zis mesterului Manole de acolo de problema cu troncaniturile la coloana de directie, si a zis ca a verificat si nu e nimic. Mi-a spus ca e de vina o piesa de la nushce bara stabilizatoare anti-ruliu, mi-a si aratat una defecta de pe-acolo. Nu m-a convins cu nimic. N-am mai insistat, o sa ma duc in alta parte cu problema asta.
Overall is multumit (a iesit destul de ieftin IMHO), masina parca e oleaca mai "vesela", si cel mai important, am iar la dispozitie 15000 KM pana la urmatoarea bataie de cap
Happy driving!!!
Am ajuns la 15009 KM, ieri am facut si prima revizie.
Am fost la MIT Aviatorilor, cu programare la 9 dimineata. Am ajuns pe la 8 30, si m-au primit mai devreme.
Schimbat: filtre (aer, ulei, habitaclu) si ulei (au pus Aral 10W40 - o fi bun?!)
Distractia a costat mai putin decat ma asteptam, in jur de 315 RON.
I-am zis mesterului Manole de acolo de problema cu troncaniturile la coloana de directie, si a zis ca a verificat si nu e nimic. Mi-a spus ca e de vina o piesa de la nushce bara stabilizatoare anti-ruliu, mi-a si aratat una defecta de pe-acolo. Nu m-a convins cu nimic. N-am mai insistat, o sa ma duc in alta parte cu problema asta.
Overall is multumit (a iesit destul de ieftin IMHO), masina parca e oleaca mai "vesela", si cel mai important, am iar la dispozitie 15000 KM pana la urmatoarea bataie de cap
Happy driving!!!
La IMG iti pune 5W30 e mai scump dar merita (parerea mea )
Update de JB
Am adunat ~15800 KM, nicio problema.
In week-end am mai facut o plimbarica (cred ca au fost doar cateva week-end-uri cand am stat "pe bara" de cand am luat masina) pe traseul:
Sambata:
Bucuresti->Slanic Prahova->Cheia->Brasov->Bran
Duminica:
Bran->Brasov (Salut B-04-DEC!)->Vulcanii noroiosi->Bucuresti
Am avut ocazia sa-mi testez noua camera foto (Nikon D40), sper ca in seara asta sa pun si cateva fotografii.
O faza nasoala a fost sambata seara, cand urcand un drum de tara neasfaltat, abrupt si stramt a trebuit sa fac o plecare din rampa. Mi-a iesit cred ca dintr-a 5-a incercare... Nu reuseam sa prind aderenta, si a cam iesit fum din roti pe pietrisul ala nenorocit.
In rest, toate's bune, benzina de-ar fi mai ieftina doar...
Cheers!
Am adunat ~15800 KM, nicio problema.
In week-end am mai facut o plimbarica (cred ca au fost doar cateva week-end-uri cand am stat "pe bara" de cand am luat masina) pe traseul:
Sambata:
Bucuresti->Slanic Prahova->Cheia->Brasov->Bran
Duminica:
Bran->Brasov (Salut B-04-DEC!)->Vulcanii noroiosi->Bucuresti
Am avut ocazia sa-mi testez noua camera foto (Nikon D40), sper ca in seara asta sa pun si cateva fotografii.
O faza nasoala a fost sambata seara, cand urcand un drum de tara neasfaltat, abrupt si stramt a trebuit sa fac o plecare din rampa. Mi-a iesit cred ca dintr-a 5-a incercare... Nu reuseam sa prind aderenta, si a cam iesit fum din roti pe pietrisul ala nenorocit.
In rest, toate's bune, benzina de-ar fi mai ieftina doar...
Cheers!
Asa cum am promis, revin cu cateva incercari fotografice, sa vada tot boborul ca mai facem si altceva in afara de a ne lauda bisisicile, pisicile, sau cum ne-om mai alinta kiutzele ...desi hai sa recunoastem, asta ne place cel mai tare
Disclaimer: am camera abia de 2 zile, n-am pretentii de profi.
Daca maine dimineata reusesc sa ma trezesc devreme, o sa bag cateva si cu bucurestiul adormit...
...si una de incheiere (se putea altfel?!...)
Disclaimer: am camera abia de 2 zile, n-am pretentii de profi.
Daca maine dimineata reusesc sa ma trezesc devreme, o sa bag cateva si cu bucurestiul adormit...
...si una de incheiere (se putea altfel?!...)
eh, talent... primii N din lista asta au talent... daca nu cumva majoritatea... eu incerc doar sa justific cheltuiala cu camera
A doua poza... zau daca pricep ce e, nici dupa 5 min de analizat nu mi-e clar deloc.
Aici e un loc unde am gasit multe informatii utile despre "cu ce se mananca" treaba asta cu fotografia.
A doua poza... zau daca pricep ce e, nici dupa 5 min de analizat nu mi-e clar deloc.
Aici e un loc unde am gasit multe informatii utile despre "cu ce se mananca" treaba asta cu fotografia.
Poza 2 este facuta noaptea pe DN1 stind la stop, in masina din spate o gagica cumparase o jucarie luminoasa
Mersi de info.
Mersi de info.
Re: Bisisica
Update de JB
~17000 Km, all good. N-am mai spalat-o de ceva vreme si arata… fabulos!
In week-end am dat o tura pana la cota 1400, unde m-am intalnit cu doi mosi.
Mosi Martini, that is.
Pics:
~17000 Km, all good. N-am mai spalat-o de ceva vreme si arata… fabulos!
In week-end am dat o tura pana la cota 1400, unde m-am intalnit cu doi mosi.
Mosi Martini, that is.
Pics: