Radu84's
-
- 3/E
- Auto:
Placutele sunt numai pe fata sau tot setul(fata spate) ?
Bafta
Bafta
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
-
- 3/E
- Auto:
-
- 3/E
- Auto:
Cred ca se considera consumabil, cum e si ambreiajul, de ex, insa acestea te tin oricum destui km daca nu au vreun defect de fabricatie (caz in care se va schimba pe garantie).
La noi problema la rulment a aparut in urma unui accident, deci oricum nu putea fi inlocuit pe garantie.
La noi problema la rulment a aparut in urma unui accident, deci oricum nu putea fi inlocuit pe garantie.
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
Revin cu niste poze dupa o baitza :

Si acum...ce ma doare pe mine. Jantele sunt lovite de la impactul cu bordura. Am inteles ca sunt ateliere unde se poate adauga material, apoi se vopsesc. Un astfel de atelier cica se afla la Dobrogea, fostul ACR.
Daca stiti voi alta locatie unde sa le repar, va rog sa imi ziceti.

Si acum...ce ma doare pe mine. Jantele sunt lovite de la impactul cu bordura. Am inteles ca sunt ateliere unde se poate adauga material, apoi se vopsesc. Un astfel de atelier cica se afla la Dobrogea, fostul ACR.
Daca stiti voi alta locatie unde sa le repar, va rog sa imi ziceti.

-
- 3/E
- Auto:
Daca ai incredere in meseriasIn Poarta6, in spate la complex

Vazut azi,cand veneam de la plaja,CT 22 BAU la locul de munca(Petroconst).Asta-i treaba,unii munceste,altii face plaja

Kia ceed 1,4 gsl,machine silver,comanda 20.06,seria la "shashiu" 05.09,ridicata pe 03.10.07.
-
- 3/E
- Auto:
-
- 3/E
- Auto:
Am reparat jantele la vulcanizarea de la Dobrogea. Ea se afla mai exact langa baza sportiva a Univ. "Ovidius". A fost adaugat material prin sudura in argon, apoi slefuit iar in cele din urma vopsit cu sprey'ul furnizat de mine.
Toata afacerea m'a costat 200lei. Baiatul care s'a ocupat de jante a fost de treaba, s'a miscat repede, intreaga operatiune a durat aprox. 4 ore. Eu sunt multumit de rezultat, chiar daca la o privire mai atenta se observa ca jantele au fost facute..deh..ca noi nu mai puteau fi scoase. 
Janta 1:

Janta 2:

Janta 3:

Janta 1:

Janta 2:

Janta 3:

-
- 3/E
- Auto:
Nu cred sa fi fost aplicat si vreun tratament termic ... ar fi fost cazul, dupa sudura? Ce anume ar putea interveni in cazul in care nu ar fi fost aplicat un tratament termic (mai ales ca adaos de material nu a fost mult)
Cea mai mare usurare a fost ca jantele sunt bune din butuc.
Urmeaza maine o vizita la Raver ptr schimbarea rulmentului cu bucluc si geometrie roti ... si masina revine cu adevarat la parametrii normali ptr rulare
Cea mai mare usurare a fost ca jantele sunt bune din butuc.
Urmeaza maine o vizita la Raver ptr schimbarea rulmentului cu bucluc si geometrie roti ... si masina revine cu adevarat la parametrii normali ptr rulare

Ford - Fiesta - 1.4 tdci