pro_cee'd 1.6 GSL - So red - City
pro_cee'd 1.6 GSL - So red - City
Salutare!
Incepand din aceasta seara sunt fericitul posesor al aceastei bijuterii de masina. Am dat o tura pe A1 sa vad cum suna motorul si sunt foarte incantat de tinuta ei de drum. Desi am mers si o portiune prin oras, foarte aglomerata, dupa ce am plecat de la dealer m-am familiarizat foarte usor cu masina , care abia asteapta sa o turezi putin. Chiar am sesizat, desi eu merg in general calm si incet, ca fara sa vreau ii cam depasisem pe toti ceilalti din trafic.
Concluzia serii: Aceasta masina este fantastica si in plus atrage si privirile tuturor. Abia astept sa plec cu ea prin tara sa vad ce poate la drum lung.
Voi reveni cu impresii si poze.
Incepand din aceasta seara sunt fericitul posesor al aceastei bijuterii de masina. Am dat o tura pe A1 sa vad cum suna motorul si sunt foarte incantat de tinuta ei de drum. Desi am mers si o portiune prin oras, foarte aglomerata, dupa ce am plecat de la dealer m-am familiarizat foarte usor cu masina , care abia asteapta sa o turezi putin. Chiar am sesizat, desi eu merg in general calm si incet, ca fara sa vreau ii cam depasisem pe toti ceilalti din trafic.
Concluzia serii: Aceasta masina este fantastica si in plus atrage si privirile tuturor. Abia astept sa plec cu ea prin tara sa vad ce poate la drum lung.
Voi reveni cu impresii si poze.
Pro Cee'd 1.6 GSL - City - So Red
-
- Auto: Kia Proceed 2.0 DSL
Re: pro_cee'd 1.6 GSL - So red - City
S-o stapanesti sanatos. Sa pui multe poze. (cu faruri si parasolare in special sa vedem si noi cum sunt la city)
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
- iulian2007
- PFR
- Auto:
s-o stapanesti sanatos si numai bucurii cu ea 

forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI
facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila
http://polishbraila.blogspot.com/
facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila
http://polishbraila.blogspot.com/
Felicitari! S-o conduci sanatos fara belele!
Farurile la pro_cee'd city sunt cele cu interior negru. Vazut azi la noul pro_cee'd city al unui coleg (afurisitul si-a luat exact aceeasi masina pe care mi-am comandat-o eu, inclusiv culoare, mai putin cutia de viteze care la mine e automata
).
De parasolare ce vreti sa stiti? Sunt cele cu iluminare, daca asta va interesa...
Farurile la pro_cee'd city sunt cele cu interior negru. Vazut azi la noul pro_cee'd city al unui coleg (afurisitul si-a luat exact aceeasi masina pe care mi-am comandat-o eu, inclusiv culoare, mai putin cutia de viteze care la mine e automata

De parasolare ce vreti sa stiti? Sunt cele cu iluminare, daca asta va interesa...
A friend with weed is a friend indeed! 

Felicitari!S'o stapanesti sanatos!
*Kia Pro Cee'd 1.4 Gsl Best*Black Pearl*B-04-LXY*
*Daewoo Nubira II 1.6 SX*B-87-LXY*
*Daewoo Nubira II 1.6 SX*B-87-LXY*
Am mai facut cam 100 Km prin oras dupa ora 22.00 si am simtit ca are putere cu adevarat motorul asta. Pur si simplu accelerezi si viteza creste si creste....
) . Singura chestie care mi se pare amuzanta la ea e ca fluiera cred pe la oglinzi mai ales dupa ce trece de 60-70. Cu asa urechi mari e si normal sa nu aiba o aerodinamica ideala
.

Felicitari pentru masinuta. In legatura cu aerodinamica, te inseli, are un coeficient de aerodinamicitate de 0.33, mai bun decat al Golfului, daca nu gresesc.
Fluieratul vine de la altceva, la mine de exemplu nu se manifesta (inca
) indiferent de viteza sau conditii de rulare (vant pronuntat dintr-o parte sau alta, etc...)
Fluieratul vine de la altceva, la mine de exemplu nu se manifesta (inca

Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Sa puna cineva o poza ca eu cred ca o sa fac crima!De parasolare ce vreti sa stiti? Sunt cele cu iluminare, daca asta va interesa...
Am comandat lumini la parasolare si eu le am pe cele de lectura si in spate pe mijloc, la parasolare doar oglinzi.
Sa o stapanesti sanatos si ai grija cu pianul (o vorba mare de la idaro-scuze ca ti-am pocit nick-ul)
- Bonzai2
- Master Of Puppets
- Auto: Mazda Cx5
Poti sa pliezi oglinzile inainte sa pleci la drumAngelo wrote:Singura chestie care mi se pare amuzanta la ea e ca fluiera cred pe la oglinzi mai ales dupa ce trece de 60-70. Cu asa urechi mari e si normal sa nu aiba o aerodinamica ideala.

Mazda Cx5 2.2 D AWD 175 CP Revolution - Red Soul
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti
Ogy, confirm ca pro_cee'd city (1.6 GSL) are luminite care se aprind cand "dai capacul la o parte"Ogy wrote:Sa puna cineva o poza ca eu cred ca o sa fac crima!De parasolare ce vreti sa stiti? Sunt cele cu iluminare, daca asta va interesa...

A friend with weed is a friend indeed! 

Azi am mers cu pro_cee'd-ul la munca. Am lasat masina de servici, un matiz obosit sa se relxeze cateva zile
. Ce sa zic am batut Drumul taberei - Berceni - Baneasa si m-am umplut de nervi ca era o aglomeratie groaznica cu devierea traficului de azi. In rest am fost surprins de cat de usor se conduce masina si cat de sigur ma simt la schimbarea benzii de mers in aglomeratie... unerori cred ca ceilalti soferi ma cam lasa sa ma bag...cu matizul ma claxonau de cand dadeam semnal. De alta masina, alta atitudine... 
Toti pasagerii pe care i-am plimbat azi au ramas placut impresionati de masina si de dotari.Am simtit un usor miros de ambreiaj de cateva ori dar sper sa ma obisnuiesc sa nu mai turez semi-ambreiat. In rest numai laude... muzica suna foarte bine ... de cateva ori as fi vrut sa trag pe dreapta si sa trag un pui de somn...

Toti pasagerii pe care i-am plimbat azi au ramas placut impresionati de masina si de dotari.Am simtit un usor miros de ambreiaj de cateva ori dar sper sa ma obisnuiesc sa nu mai turez semi-ambreiat. In rest numai laude... muzica suna foarte bine ... de cateva ori as fi vrut sa trag pe dreapta si sa trag un pui de somn...
-
- Auto: Saab 9-5 Aero
ehe!! Felicitari!!! Si eu o ridic maine de la IMG- Dakar Yellow si tot City de 1.6. Poti sa pui si niste poze??
Tu covorasele le-ai cumparat sau le-ai primit gratis?? Incerc maine sa negociez si eu o reducere...daca tot e criza si toti dealerii te roaga acum sa cumperi de la ei...
Sa ne fie de bine si 1 mil km fara probleme!!!
Tu covorasele le-ai cumparat sau le-ai primit gratis?? Incerc maine sa negociez si eu o reducere...daca tot e criza si toti dealerii te roaga acum sa cumperi de la ei...
Sa ne fie de bine si 1 mil km fara probleme!!!
SAAB 9-5
Covorasele de cauciuc le-am primit gratis, in rest nimic. Poze o sa pun dar sa ies si eu pe afara sa am si un fundal ceva. Azi am facut o tura cu un amic care are BMW seria 5 si cred ca l-am cam dat pe spate. Vorbele lui "La banii astia ai tot ce-ti trebuie!" ... si ii dau dreptate 

Sa te bucuri la maxim de ea!
Si fa-ti rost de sticker...
Si fa-ti rost de sticker...

Pro_Cee'd 1.6 DSL HP Classic, Piston Gray
+ESP +alte optionale
ODO: ~40.000 km
B 92 AXF
Jurnal de bord
Need 4 Sticker:: magazin online de stickere auto
+ESP +alte optionale