well, a venit de ieri la ploiesti, am fost azi sa o iau , dupa amiaza la 3, de dimineatza am umblat sa-mi fac casco si rca ca sa n-am probleme doamne fereste... si pentru ca , nah, am nr de PH si sa nu sperii vecinii de bloc din baneasa,

mi-am acoperit si partea cu vandalismul... 360 de ron/luna, dar nah...
la dealer(neoserv ploiesti) am platit 300 de ron pe trusa si numere, culmea nu aveau presuri (150 de ron) asa ca am luat eu unele dragute cu carpeta la 70 de ron din carrefour. din pacate am luat teapa cu cheia , eu stiam de pe site ca pachetul KEP , de 93 euro, inseamna cheie pliabila cu doua butoane... ok poate cheia pliabila de la kia n-are 2 butoane sau nush, dar daca nu comandam KEP de 93 de euro, ce cheie imi dadeau?! ca asta care am primit-o e simpla, cu 2 butoane. pe asta am platit 93 de euro?
in fine... sper sa ma lamuriti si voi cu treaba asta
am luat masina, facui un plin de 200 de ron, si am mers pana la campina cu tata, care are un golf 5 1.9 tdi cu dsg, si ma tineam cu el fara sa apas acceleratia prea mult, intrecand-ul pe reprize daca "fortam" pana in 3500 de ture. pe drum am constatat ca ma insoteste un greieras la usa stanga , undeva in zona manerului de la usa... daca trag putin de el , inceteaza

aiurea
am curatat-o de plastice la campina, facui plinul si la mine

, si am plecat spre bucuresti.
masina merge excelent, accelereaza surprinzator de bine in 2-3000 de ture, nu ma asteptam. ma indoiesc ca o sa vada de la mine mai mult de 3500 in utilizare obisnuita. am ajuns in bucuresti dupa o ora de stat la coada in baneasa, pana in coada aveam 7.1 l/100km... si dupa o scurta pauza, am plecat sa-mi duc iubita in militari. masina merge super marfa prin oras, nu e nevoie de mai mult de 3000 de ture ca sa depasesc majoritatea masinilor, consum undeva pe la 8, 8.5. suspensiile sunt intr-adevar tari, dar nu deranjant, sunt multumit. scaunele sunt si ele cam tari, dar cu reglajele pozitia e super confortabila. am 1.80 si 75 de kg, si n-am nevoie sa dau scaunul prea in spate, si devine putin deranjant cand incerc sa-mi pun centura, e greu de ajuns la ea
schimbatorul de viteze , chiar si cromat (cica...) , nu arata imbietor, dar merge super bine, mai bine ca la astra, focus, mondeo , corsa care le-am condus pana acum. sunt foarte foarte multumit de el.
in afara de aparitia greierului ii dau nota 9, ar fii fost 10 daca erau scaunele o idee mai moi...
am scris deja destul, am senzatia ca n-am spus tot, a , da, jantele de 16 tip C sunt superbe....
revin cu poze si cu restul de impresii
momentan, doar 160 de km