Am primit un telefon de la dealer. Imi spunea ca exact in 25 ale lunii iunie cand am facut comanda a aparut o noua optionala si anume scaunul reglabil in inaltime pentru pasager si ca scaunele incalzite comandate de mine vin acum la pachet cu aceasta optionala. Nu e mult, 26 de euro, dar mi s-a parut ciudat c-am primit vestea abia acum si ca asta nu se stie dinainte, se afla in ultima clipa?
Oricum, acum masina va costa cu 26 de euro in plus.
Rabdarea mea scade pe zi ce trece...
Apropo, am uitat sa ma prezint. Sunt Cristi, locuiesc in Bucuresti, am 26 de ani si masina o voi ridica de la reprez din Aviatorilor.
Voi reveni cu detalii.
Un nou pro cee'd sta sa vina
Re: Un nou pro cee'd sta sa vina

Azi ma duc sa iau masina!!!
Sunt atat de fericit, ca nu-s in stare de nimic. Nu mai am rabdare. Stiu ca ma asteapta de o saptamana si nu vreau sa se supere pe mine ca l-am lasat sa stea prea mult in parcare [-o< . Sper sa ma ierte repede, o sa-i promit c-o sa am mare grija de el si ca n-o sa-l mai las niciodata singurel. Cred c-o sa ne intelegem de minune.
Asteptare usoara le doresc celor carora inca nu le-a venit masina.
o sa revin cu impresii dupa ce ma plimb cu el putin.
Kia ProCee'd 1.4 GSL Piston Grey
Re: Un nou pro cee'd sta sa vina
sa pui niste poze ca aceelasi proceed piston grey tre sa imi vina si mie si nu am vazut nici-unu pe culoarea asta pana acuma...si sa o stapanesti sanatos
PROceed [Piston Grey] B - 41 - W U M
WUM de la vuuuuum:)

WUM de la vuuuuum:)