In fine, nu vreau sa ma plang pentru ca dealer-ul a spus ca dureaza 3 luni si masina a ajuns in 2 jumate. Bine, pana aici ok.
Chiar cu o zi inainte de 1 mai am aflat ca masina mea e in parc la dealer, dar nu pot sa o iau cateva zile, pentru ca nu are facuta "PREGATIREA DE LIVRARE".
Bun, am facut un pic de scandal unde a trebuit, si am fost sunat sa merg dupa masina.
Am fost instiintat ca degeaba am facut scandal, ca masina mea trebuia verificata...cica.
Ce duma au dat ei. Cica masina trebuia verificata de un mecanic daca are tot ce ii trebuie, ulei, apa, lichid de frana, etc. Eu cred ca chestia asta se face in maxim 1 ora si nu in cateva zile cum am fost anuntat initial.
Masina asta este printre putinele fabricate in Europa, la care se fac 2 verificari inainte de livrare. Dar na....era necesar sa mai verifice si "nea Gheorghe" de la service.
Bun...am luat masina.

La preluare avea 11 km.

Am verificat bine tot si chiar a fost ok.
Primii 10 km masina imi parea exagerat de rigida. A oprit la o benzinarie sa verific rotile. Surpriza, aveam 3,5 bari in roti deci de asta scutura ca toti dracii. Asta era una din etapele pregatirii pentru livrare, dar na, traim in Romania.
Inchei aici deocamdata, sa nu va plictisesc.
Revin cu primele impresii si mai multe poze.