jarbo: despre ceed-ul meu (1.4 GSL)
Nea, imi pare rau sa aud acest lucru. Faza mai nasoala este ca, din cate se pare, a devenit o moda zigariatul masinilor celor care parcheaza pe locul altuia, desi NEPLATIT. Singurul lor argument este ca parcheaza acolo de 5 ani si vii tu sa ii iei locul.
Mai nou si Critzulescu, care sta in apropiere de tine, a patit acest lucru.
Sper sa il gasesti pe idiot si sa il lasi pe janta de cate ori ai ocazia. Sa dea la pompa, 'tu-i mama lui!!!
Bahtalo!
Mai nou si Critzulescu, care sta in apropiere de tine, a patit acest lucru.
Sper sa il gasesti pe idiot si sa il lasi pe janta de cate ori ai ocazia. Sa dea la pompa, 'tu-i mama lui!!!
Bahtalo!
In legatura cu zgomotele din spate: an pus niste scotch dublu adeziv in spatele numarului si l-am lipit bine acolo sa nu mai trepideze. De asemenea, am lipit niste buretei rotunzi (care se pun la picioarele scaunelor sau ale mobilei ca sa nu zgarie) sub capacul acela care acopera portbagajul. Mi s-a parut ca si acela face un zgomot la denivelari cand se loveste pe acolo.
Acum pare sa nu se mai auda asa tare, dar m-am si enervat si nu am mai stat sa ascult. Am dat drumul la radio si nu l-am mai oprit. Daca o fi ceva, banuiesc ca se vor acutiza simptomele. Daca nu, atunci foarte bine.
In rest, am avut parte azi dimineata de o experienta placuta cu ABS-ul. Am franat mai brusc la o trecere de pietoni, masina parea ca nu se opreste si atunci am apasat mai tare pe frana. Mi s-a parut ca parca pedala s-a deblocat si a coborat mai jos in acelasi timp auzindu-se cazand ceva pe sub masina. Sotia mea chiar a zis ca a cazut ceva. Cauciucurile au scartait putin si masina s-a oprit imediat. Interesanta experienta, dar sper sa nu mai fiu nevoit sa o repet.
Zgarietura am sa o las deocamdata podoaba pe masina, pana cand voi avea timp sa alerg, poate mai fac rost si de altele.
Drum bun si fara evenimente!
Acum pare sa nu se mai auda asa tare, dar m-am si enervat si nu am mai stat sa ascult. Am dat drumul la radio si nu l-am mai oprit. Daca o fi ceva, banuiesc ca se vor acutiza simptomele. Daca nu, atunci foarte bine.
In rest, am avut parte azi dimineata de o experienta placuta cu ABS-ul. Am franat mai brusc la o trecere de pietoni, masina parea ca nu se opreste si atunci am apasat mai tare pe frana. Mi s-a parut ca parca pedala s-a deblocat si a coborat mai jos in acelasi timp auzindu-se cazand ceva pe sub masina. Sotia mea chiar a zis ca a cazut ceva. Cauciucurile au scartait putin si masina s-a oprit imediat. Interesanta experienta, dar sper sa nu mai fiu nevoit sa o repet.
Zgarietura am sa o las deocamdata podoaba pe masina, pana cand voi avea timp sa alerg, poate mai fac rost si de altele.
Drum bun si fara evenimente!
Am aflat sursa zgomotului. M-am bagat pe sub masina sa ma uit daca nu e ceva care bate pe acolo si nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ditamai craca prinsa in sistemul de suspensie al rotii stanga spate. Era imbarligata pe acolo si se lovea si de roata. Am scos-o cu greu de acolo si acum nu mai aud decat zgomotul de rulare al cauciucurilor. Bine ca a fost doar asta.
Felicitari!!! Macar de ar fi numai asta si la mine. Si eu vroiam sa ma uit nitel pe sub ea insa nu am avut timp.
Bafta.
PS: dar totusi spuneai ca se aude din partea dreapta?
Bafta.
PS: dar totusi spuneai ca se aude din partea dreapta?
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
Am ajuns si eu in service pentru inlocuire stop spate si cateva zgarieturi. Deocamdata trebuie sa astept sa vina stopul. Despre oamenii de la IMG service numai de bine deocamdata, s-au purtat foarte frumos.
Am avut si cateva probleme cu bateria, dar se pare ca a ramas vreun consumator aprins si s-a descarcat.
Am aflat, pentru cine e interesat, ca cei de acolo pot monta un scut de plastic pentru masinile pe benzina (e cel de pe masinile diesel). Costa 320RON cu tot cu manopera.
In rest numai de bine, doar un mic greieras de undeva din partea dreapta, probabil e familiarizata multe lume deja cu dumnealui.
Am avut si cateva probleme cu bateria, dar se pare ca a ramas vreun consumator aprins si s-a descarcat.
Am aflat, pentru cine e interesat, ca cei de acolo pot monta un scut de plastic pentru masinile pe benzina (e cel de pe masinile diesel). Costa 320RON cu tot cu manopera.
In rest numai de bine, doar un mic greieras de undeva din partea dreapta, probabil e familiarizata multe lume deja cu dumnealui.
La mine scutul este de metal nu de plastic.jarbo wrote:Am aflat, pentru cine e interesat, ca cei de acolo pot monta un scut de plastic pentru masinile pe benzina (e cel de pe masinile diesel). Costa 320RON cu tot cu manopera.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Decit sa dai 320 ron pe un scut de plastic care se poate sparge mai bine dai mai mult pe unu de metal.
Din cite am inteles doar motorizarea de 2.0 are scut de metal nu conteaza ca este haci sau sw.
Din cite am inteles doar motorizarea de 2.0 are scut de metal nu conteaza ca este haci sau sw.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE