Uh... N-am mai apucat sa fac un update aici de ceva vreme... O sa incerc acum.
Fiindca sint tatic de 2 luni [ aproximativ aceeasi perioada in care am luat masina ], nu am apucat sa fac cine stie ce drumuri cu ea. Mai mult prin oras si citeva drumuri pina la tara, la Covasna, 35 km de Iasi. Altfel, n-am iesit din judetul Iasi...
Abia am strins 1700 km da' odata ce creste asta mica, o sa facem drumuri mai lungi, mai ales in weekends la munte [ aviz amatorilor!!! ]. Consumul este undeva la 9.1. Plec de obicei in tromba, nu schimb sub 3000 si dau reprize de 4000-4500 in weekend, cind fac depasiri.
Am mers si pe drum de tara, pietruit, spre Comarna [ din Chicerea, dreapta ]. Uh, tare e naspa din cauza suspensiilor dure... Trebuie mers incet si cu bagare de seama.
Altfel, de masina sint super incintat! Confort super, auditie meserie [ mai putin pe radio, which sucks! ], spatii largi!
Ma cam seaca alarma Maat 769HF care, cred, ca a fost instalata anapoda [ mda... nici o surpriza, Klado strikes back ]. Se armeaza cele 4 portiere cind portbagajul este deschis. Am inteles ca si altii au aceeasi problema si o sa imi fac o programare la Klado sa o remedieze. Sper ca asta e ultima aventura cu Klado. Urmatoarele remedieri, revizii si alte operatiuni la masina o sa le fac la Vaslui, la Rodav despre care am citit doar lucruri bune.
Ieri am pus benzina de la Mol [ Tempo Plus de 95, 4.07RON/L

] de curiozitate si pentru comparatia cu eFIX de la Rompetrol.
Cam atit deocamdata, da' o sa revin