Voi incepe prin a va spune cat sunt de fericit si onorat sa fiu un boboc in clubul Kia, din perspectiva unui proprietar de Cee`D, cu regretul si scuzele ca nu am postat mai rapid acest thread!
Intr`un final, dupa lungi asteptari pline de nervi si stres, iata ca pe data de 18.02.2008, in jurul orei 09:00, mi s`a luminat ziua si parca toti nervii si tot stresul a disparut ca prin ceata. Gandul mi`era la noua mea achizitia, mai bine zis prima masinuta personala.
Ajungand la dealer`ul din Baia Mare, am parcat Rio`ul pe care`l imprumutasem, exact langa viitoarea mea masina. M`am uitat lung la ea, ochii mi`erau ca doua cepe de mari si un zambet aparuse, ca din senin, pe fata mea.
Dealer`ul facuse deja actele, trebuia doar sa semnez, dar tin sa va precizez ca desi aveam la mine o micuta lista, pe care o scrisesem de inainte cu ajutorul post`urilor dvs si care trebuia sa o citesc inainte sa preiau masina, am apucat sa inspectez rapid exteriorul, interiorul, computerul de bord + radio CD`player`ul; dealer`ul asigurandu`ma ca daca observ vreo problema in 24h sa`i contactez si mi`o vor remedia, chiar daca semnasem procesul-verbal.
Astfel, intrand in masina, aveam impresia ca o cunosteam de o gramada de timp. Dealer`ul incepuse sa`mi explice pe scurt cum functioneaza "bordul", dar eu deja citisem manualul masinii + thread`uri al acestui forum.
Uitandu`ma pe CB am observat ca masina avea un consum de 44,7 l%, iar kilometrajul indica 6km.
Am mers spre benzinarie, unde am pus de 100 lei motorina dupa care am inceput sa ma invart prin oras, sa`ncep sa`mi cunosc bijuteria.
Si iata`ma azi, data de 21.02.2008, cu Cee`D`ul meu care are la bord 291 km si un consum mediu de 6,2 % (doar urban).
Trebuie sa precizez faptul ca posed un Kia Cee`D 1.6 CRDi 115 CP, versiunea BASE, culoare Kompass Blue + optionale: ESP, presuri, cheie pliabila cu telecomanda.
Va pot spune ca dupa primii km parcursi, am fost foarte incantat de masina, are un cuplu motor foarte bun (nu facusem test drive cu ea), se aseaza foarte bine pe sosea, este FOARTE spatioasa, sistemul audio este superb, interiorul ma atrage enorm (si nu doar pe mine) + materialele foarte bune...ce sa mai zic de confortul pe care ti`l ofera si pozitia la volan, dar nu numai.
Atat prietenii mei, cat si cunostintele au avut doar laude la adresa masinii, mai putin cei sceptici care inca nu cunosc marca KIA (a se scuza cacofonia).
Sunt foarte multumit de achizitie si sper sa raman asa pana ne vom desparti
De asemenea, azi am "imprumutat" ideea cu becurile de la mixer, fapt pentru care mi`am comandat din Bucuresti seturile pe care si le`a comandat si el (sper sa reusesc sa le montez singur, conform topic`ului deschis de dvs.).
Cat de curand o sa incerc sa cumpar si grila xR, care e dementiala, precum si niste jenti de aluminiu, insa acestea mai pot astepta pana la primavara.
Voi reveni cu poze in weekend, sper...
Va multumesc pentru timpul acordat si sper ca nu v`am plictisit.
Numai bine tuturor si sa va bucurati sanatosi de masinute
P.S. Rog un admin sa mute thread`ul la JB. Sunt prea obosit si avand mai multe "TAB"`uri deschis in firefox, nu am observat unde postez. Mii de scuze.