Sibiu Ceed

Totul despre al vostru Kia cee'd şi poze bineînţeles!
calin sb
Auto:

Post by calin sb »

Au inceput sa apara si pe strazile din Sibiu citeva Ceed-uri.
Oare sa nu stie de acest forum sau sunt mult prea discreti si nu vor sa ne impartaseasca si noua prin ce au trecut pina au primit masinuta?
Ii invitam sa scrie aici impresiile lor.

Teddy
Sageata Blue
Auto:

Post by Teddy »

@calin sb:
Si in Deva,Hunedoara,Petrosani sunt multe Cee`d,dar pe forum nu am vazut nimic.Am o rugaminte la tine pe unde vine service in Sibiu?,deoarece in jud,HD nu este deocamdata si dupa ce o sa iau masina trbuie sa aleg intre Sibiu sau Timisoara.Mersi anticipat !!!
Cee`d 1.4 START+opt.(13) kompass blue HD-09-CTM
ALBUME: http://picasaweb.google.com/TeddyKyty

calin sb
Auto:

Post by calin sb »

Tedy
Unde ai comandat masina? Dupa cum intrebi, sigur nu la Sibiu.
Daca te referi la reprezentanta, aceasta se afla pe soseaua nationala la aprox 2 km de la iesirea din SB spre Rm Vilcea/Brasov, pe partea stinga. Linga discoteca Extaz. Inainte de reprezentantele Renault, Skoda, VW.

Teddy
Sageata Blue
Auto:

Post by Teddy »

Comanda am dat la Deva,dar la revizii trebuie sa aleg intre;Sibiu sau Timisoara,de aceea am intrebat de service.Mersi !!!
Cee`d 1.4 START+opt.(13) kompass blue HD-09-CTM
ALBUME: http://picasaweb.google.com/TeddyKyty

giovanny_mbb
Auto:

Post by giovanny_mbb »

Salut sunt nou pe forum am vazut ca , cautati posesori de Cee`d din sibiu :D .
Eu sunt proprietear de Cee`d sunt din SB nu am avut nici o problema cu livrarea , am facut comanda in 25 sept si am primit masina in 30 nov . Consultantul ma informat corect de toate termenele si inform,atile referitor la masina foarte bune (apropo oglinzile se incalzesc cand dati drumul la clima si mie mia explicat consultantul treaba asta si am constata ca este adevarata)
Deci calin sb se pare ca livrarea tine si de norc .......dar nu stiu ce sa zic acuma ori sunt eu norocos ori esti tu ghinionist.
8)
Cee`d 1,4 GSL Best Black Pearl

calin sb
Auto:

Post by calin sb »

Ma bucur sa aud si lucruri bune!
In cazul meu nu as zice ca a fost vorba de ghinion, pentru ca masina mea este totusi prima comandata in Sb. Dupa cum probabil ai citit deja, am dat comanda si am platit avansul in 25 mai.
Cele 4 luni care au trecut pina sa dai tu comanda au insemnat ceva pentru experienta importatorului si a dealerului.
M-as bucura ca lucrurile sa mearga tot mai mult spre bine in relatia dintre dealer si (potentialul sau actualul) client.

spdblue
danezul
Auto: Cee'd LX Best 1,4 Benzina

Post by spdblue »

Pai eu am asteptat 3 luni si jumatate, comanda iulie, masina ridicata octombrie. Asa ca...sunt fericit ca o am. Drum bun si numai bine.
Kia Ceed 1.4 T-GDi 6MT BEST Blue Flame
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto

Post Reply

Return to “Jurnal de bord”