Update dupa 1 an si aproximativ 4000 km.
Pe langa cele mentionate mai sus,
Ianuarie 2022: am schimbat setul de saboti de frana de mana,a ramas infranata si am resimtit la consum, si la putere. Le-am schimbat indata, si totodata cu acea ocazie am schimbat discurile spate si placutele. ~
850 lei (cu manopera)
Martie 2022: S-au schimbat cele 4 busci, cele pe dreapta erau varza (astfel am descoperit motivul pt care tragea stanga pe franare, cred eu, ramane de vazut)
440 lei(cu manopera, avand deja 2 bucsi prin portbagaj)
Ce ma supara ar fi aparitia ruginii, puncte ce au reaparut chiar si dupa reparatie, din cauza sarii si a solutiilor adunate de pe drumurile noastre pe iarna, m-am impacat intr-un fel cu ideea, e o masina veche si tabla nu e punctul ei forte.
Per total, foarte multumit de masina, avand in vedere ca o folosesc in mediul urban 90% pe distante relativ scurte, 6km dus intors drumul la job.
Consumul se resimte daca o calci si conduci neeconomic, fara scop etc, cum am procedat si eu de altfel

) ajungand si la valori de 11-12 pentru acele distante scurte cu motorul rece. Conducand putin mai inteligent, se invarte in jurul valorii 9, acceptabil pentru perioada rece a anului parerea mea.
PS: Ce pareri aveti de sumele platite pentru piesa-manopera? Mi se par usor mari, nu am primit niciodata o factura fiind un prieten de familie dar nu am asteptat insa niciodata mai mult de 24h pentru masina.
As dori sa schimb si gumele, inca ma gandesc daca optez pe All Season sau dedicate vara/iarna. Daca aveti ceva recomandari sunt bine primite.
Drumuri bune!