Salut,bprodan wrote:Acum 2-3 saptamani am inceput sa aud un chit chit metalic la motor. se auzea intermitent, niciodata la rece, parca mai tare cand parcam. O vizita la IMG s-a soldat cu un diagnostic simplu: trebuie degresat ambreiajul, nu are nimic, dar veniti maine totusi.
A doua zi a urcat un mecanic si a declarat rulmentul defect si a spus ca nu imi mai recomanda sa merg cu masina. L-am ascultat si am lasat masina acolo. Mi s-a sugerat sa schimb si placa/ discul de ambreiaj fiindca nu mi se va lua manopera. Am acceptat.
In 4 zile s-a schimbat, totul merge bine, ambreiajul se apasa mult mai usor.
Singura chestie a fost ca placa+disc au costat 500 de lei (+50 suplimentare ulei cutie). Mi s-a parut suspect de putin. Cand am ridicat masina piesele vechi erau intr-o cutie Valeo, lucru care ma face sa cred ca nu s-au pus piese originale. Asta daca tin cont si de preturile pe care le-am vazut pe forum (aproximativ 1500 de lei placa+disc). Nu stiu daca e rau, ca nici ala original nu a fost prea breaz daca a crapat, dar mi s-a parut ciudat.
Masina are 75 000 km.
Am sunat si eu la ei acum cateva minute cu o problema similara: ambreiajul scartaie si se aude un bazait puternic cand parchez. Uneori si cand merg cu ea in "frana de motor" - se simte un bazait puternic inclusiv o trepidatie la ambreiaj (a 3-a la 60 km/h eu cred ca e ok ca frana de motor mai ales ca turatiile nu cred ca depasesc 3500 rpm).
In fine, am intrebat de kit ambreiaj + rulmentul respectiv si mi-au zis ca pachetul complet (adica si manopea) costa 1000 RON. Mi-a confirmat ca e Valeo si ca nu e nicio problema.
Am sunat si la Baneasa si mi-au zis ca ma costa 1300 RON kitul+rulmentul (nu stiu marca), fara rulment = 700 RON. Totusi... 300 RON pot sa ii folosesc in alte scopuri asa ca am ales IMG Jilava.
Masina are ~70.000 km.