Dupa lupte seculare care au durat aproximativ 3 luni m-am prezentat Luni 5 Nov la ora 17 sa ridic minunea, am platit 100 Ron pentru numere, 25 Ron pt RCA 1 luna, manual in Rom si Engl si apoi am facut rapid receptia cu toate cele necesare, 12 km la bord verificat toate optionalele si rapid la volan.
Drumul din Baneasa pana la Victoriei a fost parcurs in 1ora si ceva cu cateva opriri de motor si franari bruste pana m-am obisnuit cu ambreiajul respectiv frana.
Masina este exact cum ma asteptam silentioasa, impunatoare, foarte usor de manevrat...
Pe parcursul saptamanii trecute si pana azi am parcurs 350Km din care 120km Buc-Ploiesti si retur iar restul parcursi in Bucuresti in traficul infernal de zi cu zi. Consumul mediu in acest moment este de 10.2 l/100km si este in scadere.
Joia trecuta am fost la un detailing exterior de iarna, unde se face o decontaminare, urmata de un polish in cazul meu nu a fost cazul urmat de aplicarea unui sealant de lunga durata. Se curata jantele, se polisheaza farurile si se aplica dressing pe ornamentele exterioare, cauciucuri si contraaripi.
Masinutza sta foarte bine pe sosea (am primit jenti incaltate cu cauciucuri de 205), nu am depasit 110km/h in treapta a 4-a, motorul nici nu se aude, sunetul este excelent, interior foarte bine finisat, spatios pot spune chiar enorm comparand cu alte masinute din ac clasa.
O sa revin si cu o sesiune foto a masinutzei, nu prea am timp dar sper sa-mi fac in acest weekend.