simply the best !

Totul despre al vostru Kia cee'd şi poze bineînţeles!
GOvidiu
Auto:

Post by GOvidiu »

skorpion_nyc wrote:.la cererea mea mi-au pastrat cateva picaturi de vopsea,care nu este originala,ci preparata la ei,ecologica ,pe baza de apa,zic eu destul de reusit,nu se cunoaste diferenta.
Ce intelegi tu prin vopsea originala ?
Si vopseaua pe care o folosesc la fabrica (in functie de codul de culoare) este preparata din mai multe culori .
Kia Cee'd 1,4 base+ Piston grey
Dauna totala 2010

skorpion_nyc
vecinu
Auto:

Post by skorpion_nyc »

eu prin vopsea "originala" se inteleleg vopsea preparata la fabrica"in functie de codul de culoare,din mai multe culori.cum se face asta nu inteleg ,ca sunt frizer.
skorpion_nyc/KIA cee'd 1.4 GSL LX MT BEST kompass blue .B-71-RXW. comanda 20 iulie,serie 1 oct.,livrare 15 oct.

skorpion_nyc
vecinu
Auto:

Post by skorpion_nyc »

azi am primit prin curier rapid ,de la unicredit bucuresti,numerele negre de leasing.voi ce ati facut cu cele rosii,le-ati predat la politie,sau nu e necesar?deci am nr de bucale B-71-RXW,dati-va la o parte!
skorpion_nyc/KIA cee'd 1.4 GSL LX MT BEST kompass blue .B-71-RXW. comanda 20 iulie,serie 1 oct.,livrare 15 oct.

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Nr rosii nu mai e obligatoriu sa fie predate ... sunt "de unica folosinta", dupa cum s'a exprimat nenea de la Politie/Inmatriculari. Inainte, daca le predai, primeai si niste bani inapoi ... acum nu mai e chestia asta ...
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

skorpion_nyc
vecinu
Auto:

Post by skorpion_nyc »

atunci le dau unuia cu caruta.poate-i fac rost si de un sticker!

skorpion_nyc
vecinu
Auto:

Post by skorpion_nyc »

deci am spalat ceed-ul si l-am dat si cu ws platinum dupa ce am asteptat sa vad ce reactii adverse are pe vechea dacie ,care e alba.no reaction! so, dai si la kia.no problems cu vopseaua ecologica.!concluzii la ceed: e ok .praful se aseaza totusi dar este spulberat de vant,nu se mai depune ca inainte. de noroi nu am avut parte in ultimile zile.la urmatoarea intalnire,prima pt mine ,propun un test cu noroi intre masina mea si alta de aceeasi culoare,eventual tratata cu ceara,pe timp de zi neaparat,ca sa vedem si sa alegem cea mai buna si de ce nu cea mai ieftina solutie pt masinile noastre.si poate vine noks cu aparatul lui profesional.va avertizez ca varianta aleasa de mine costa peste 150 de roni,deci nu e cea mai ieftina solutie si sincer vreau sa vad daca se pot obtine aceleasi efecte cu bani mai putini.si acum inca ceva.eu am spalat-o singur ,la omu cu garajul inchiriat,cu presiune "domestica" la care am atasat un cap pistol cu vreo 6 diuze,de la pulverizare f fina la jet concentrat,cumparat de la practiker cu 15 ron,plus 10 m de furtun,super ok!nu ai nevoie de mai multa presiune si pistolul face toti banii,nici nu consuma apa multa.eu am spalat 2 masini in 1/2 ora si apa scursa pe asfalt nu s-a intins pe toata strada.cateva galeti acolo.la urma am sters-o cu TIFON ,a dat cele mai bune rezultate,desi dupa intalnirea cu bogdan de la carrefour,pe care il salut,imi cumparasem piele de caprioara.bumbac fratilor ,cotton,e cel mai bun.absoarbe mai bine ca lavetele mele speciale de la ws platinum,cumparate la 10 roni bucata 30x30cm.plus taxe de expediere.

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

incearca si cu lavete de microfibra - si astea isi merita toti banii.
LX 1.4 GSL OilBlue/Rainbow Blue cu varii optiuni
>>Poze cu masina mea<<
Image

skorpion_nyc
vecinu
Auto:

Post by skorpion_nyc »

ieri,pe ploaie m-am plimbat prin toate noroaiele din oras.am ajuns la carrefour si ma asteptam sa fie plina de noroi.surpriza! nici urma de mizerie mai ales ca doar ce trecusem prin balta de pe varianta.nici pe parbriz noroiul improscat de alte masini nu se lipea ca inainte.practic ploaia spala mai usor noroiul care nu apuca sa se acumuleze.deci sa zicem ca eu am scapat de spalat masina,de dat bani,de timp pierdut si zgarieturi de la spalatorie.cel putin o perioada.daca prind o zi frumoasa ,repet tratamentul cu ws platinum-ei recomanda pt geamuri ,cel putin ,de 2 ori.
bafta si sa auzim de bine!

Teddy
Sageata Blue
Auto:

Post by Teddy »

Ptr.skorpion_nyc:
Am inteles ca esti multumit de produs,te rog sa imi trimiti si mie pe P.M.mai multe detalii.
Mersi anticipat si drum bun!!!
Cee`d 1.4 START+opt.(13) kompass blue HD-09-CTM
ALBUME: http://picasaweb.google.com/TeddyKyty

skorpion_nyc
vecinu
Auto:

Post by skorpion_nyc »

deci nu va faceti iluzii in privinta ws platinum-ului.ieri uda nu se cunostea noroiul.azi dimineata ,dupa o noapte in garaj,masina mea era jumate kompass blue si jumatea de jos pewter beige.nu mi-a displacut.la un moment dat eram aproape hotarat pt seat toledo IN DOUA CULORI.m-au dezamagit motoarele de generatie veche si mai ales pretul total cu optionalele de bun simt.acum astept ploaia.nu am de gand sa o spal curand .tot ce pot sa va garantez este ca se ia mult mai usor.teddy ai primit pm-ul?

DaDiRo
Moderator General
Auto:

Post by DaDiRo »

@skorpion_nyc: Eu iti recomand sa nu o speli. Sa iti spun si de ce. In we ma gandeam sa spal si eu masinuta, ca are 2 saptamani si inca nu am dus-o la coafor. Dar nu am facut lucrul asta, in ideea ca oricum e vremea nasoala si nu are rost, ca imediat se face aproape la fel cum a fost. Tot "raul" spre bine, ca luni dimineata, la intersectia Stirbei cu Plevnei, s-a gasit un berbec sa se opreasca in partea dorsala a masinii mele. Consecintele: lampa ceata sparta, spoiler desprins din clemele de pe partea stanga si lacul, subliniez NUMAI LACUL, putin zgariat, atat pe haion (care nu a patit nimik) cat si pe spoiler.
Concluzia e una singura: MURDARIA DE PE MASINA A ACTIONAT CA UN STRAT PROTECTOR, astfel ca nu trebuie sa imi vopseasca aia nimik, doar sa o polisheze putin.

Asa ca nu trebuie sa iti faci probleme ca este in doua culori, eu deja ma bucur! :x
Cee'd 1.6 GSL EX Classic+, KB/ RB - B 73 SXM
Album
Carduri de membru

Post Reply

Return to “Jurnal de bord”