Radu84's
si daca faci pana pe fata ce pui? 

Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km
--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km

FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
-
- 3/E
- Auto:
Mdeah ... romanu incearca sa ciupeasca cat poate, de unde poate. Se dusese frati'miu ieri si primise pretul de 50 ron ptr janta. Azi, la acelasi atelier, insa alt angajat a intors'o, cum ca 50 ron e doar manopera ... si cica materialul trebea sa'l aduca frati'miu
Pai daca aveam materialul (spray'ul in principiu), manopera o puteam face si singur, nu ar fi prima lucrare de tinichigerie care'am facut'o
Ramane sa vad prin oras daca gasesc spray care sa fie in aceeasi culoare ca si janta ...

Ramane sa vad prin oras daca gasesc spray care sa fie in aceeasi culoare ca si janta ...
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
-
- vecinu
- Auto:
am vazut la carrefour spray-uri de mai multe feluri,chiar am cumparat unul aluminiu-zinc ,parca,l-am dat pe cadrul cazii de baie.nu are foarte mult in sensul ca se termina repede.pana la urma le dai pe toate,daca nu nimeresti culoarea.nu costa mult, pana in 20 de roni.
skorpion_nyc/KIA cee'd 1.4 GSL LX MT BEST kompass blue .B-71-RXW. comanda 20 iulie,serie 1 oct.,livrare 15 oct.
-
- 3/E
- Auto:
-
- 3/E
- Auto:
-
- 3/E
- Auto:
Nu e special ptr jante, dar mi l'a recomandat un amic care are magazin de vopseluri&stuff. Si la cat de subtire e stratul necesar, chiar m'as mira sa sara ...
Inca 5 min si cobor sa prelucrez chitul ... iar vopseaua pare'a fi la fix nuanta (cel mult sa mai fie nevoie de lac dup'aia ... dar asta abia maine o sa pot vedea ezac)
Inca 5 min si cobor sa prelucrez chitul ... iar vopseaua pare'a fi la fix nuanta (cel mult sa mai fie nevoie de lac dup'aia ... dar asta abia maine o sa pot vedea ezac)
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
-
- 3/E
- Auto:

Despre janta ... operatie reusita ... pacientul ... rezista

Nu a iesit lucrare de nota 10, dar daca as mai face'o o data, cu siguranta nu s'ar mai observa vreo diferenta fara de o janta neatinsa. Nu am insistat foarte mult la finisarea chitului si cu ochiul liber nu mi'am putut da seama unde's imperfectiuni. Si acestea au iesit in evidenta dupa ce am aplicat vopseaua. O alta greseala care am facut'o a fost sa delimitez cu scoth de hartie zonele care trebuiau vopsite si cand am dezlipit hartia a ramas un fel de "granita" care se observa daca te uiti de'aproape si atent
Oricum pentru prima incercare sunt multumit de cum a iesit si de'acum in nici un caz nu ma voi mai gandi sa ma duc la vreun atelier "specializat", unde sa mi se ceara 70 ron pentru ceva ce imi ia maxim o ora jumate si ma costa maxim 40 ron (evident ca din chit nu am consumat nici 10%, iar spray'ul sigur imi mai ajunge ptr 5-6 aplicari)
Asta e spray'ul care l'am folosit si care ca nuanta e numa bun (are si lac in el)

Asa arata janta julita ...

Si produsul final

Ford - Fiesta - 1.4 tdci
Sef, eu zic sa iti faci un atelier de mici dimensiuni care sa se ocupe cu reparatii minore pentru NOILE modele de masini. Ai atuurile necesare: iti place sa te bagi la chestii "ingineresti", esti un pionier desavarsit (cel putin in ceea ce priveste Ceedu'), TE PRICEPI ...
Deci, pune-o de o firma, ca venim si noi astia din bucale!
Hai bahtalo si we placut!
Deci, pune-o de o firma, ca venim si noi astia din bucale!
Hai bahtalo si we placut!
-
- danezul
- Auto: Cee'd LX Best 1,4 Benzina
Rabdare, tenacitate si migala. Daca voi avea nevoie stiu la cine apelez. Felicitari. 

Kia Ceed 1.4 T-GDi 6MT BEST Blue Flame
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto
-
- 3/E
- Auto:
Adevarul e ca atunci cand vine vorba de masini ... lucrez cu placere si cu grija (la berlina aia veche eu bibilesc - si am si vopsit'o acum 2 veri - si d'aia si sunt multumit de viitoare meserie: inginer/ofiter mecanic). Atat regret un pic ca nu m'am gandit de la inceput sa fi dat o mana de vopsea sa vad de la inceput defectele. Si inca sunt curios cum o sa se vada maine janta, la lumina de zi ... mai ales in zonele unde este chit acum (ca avand alta textura, daca te uiti atent se vede ca nu e tot metal - probabil exista si pentru asta o solutie, dar nu m'am documentat chiar ptr toate aspectele
)

Ford - Fiesta - 1.4 tdci
Te asigur ca ai facut o treaba cel putin la fel de buna precum cea prestata de Sama Service pe roata suferinda a unui coleg cu un Passat. Cred ca e aproape imposibil sa readuci janta la forma initiala din chit dar perfect posibil sa maschezi zgarieturile acelea urate. Eu te felicit pentru realizare, intr-adevar cu ceva mai multa migala si experienta probabil o scoteai mai bine dar pentru moment esti cel putin comparabil daca nu chiar mai bun decat cei de la Sama.
Multa bafta in continuare, acum stiu la cine sa apelez cand fac mici prostioare cu a mea.
Multa bafta in continuare, acum stiu la cine sa apelez cand fac mici prostioare cu a mea.
Cee'd 1.4 BEST Neagra - B 98 RMX