salut , am dat si eu o comanda pt Kia Cee'd 1.4 gsl mt best kompass blue pe 29 august si mi s-a spus ca o sa o primesc pe la inceputul lui noiembrie .
Nici nu pot sa spun cat de greu merg zilele ...
Sunt foarte fericit cu dotarile ei la pretul de 11.854 euro care mi se pare f ieftin pt o masina ca aceasta.
Inca ramane semnul de intrebare la cum merge si cum se comporta masina
-------------------------- FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
--------------------------
-------------------------- FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
sa o conduci sanatos ...la cat mai multi km e superba masina ...
am si eu o intrebare daca nu te superi...
Cati km de rodaj trebuie sa-i faci si in cate rotatii trebuie sa o tii?
pai primii 1000 cred ca schibam pe la 2000-2500(prea putin cred..), acum schimb pe la 2500-3000.
rodajul eu l-am tinut mai mult...parca pana la 2000 sau 2500km. Nici acum nu o chinui prea tare, dar daca e ceva ii dau...
Salut.am si eu o nelamurire,mai este in oferte varianta BEST cu AC?ca eu pe site la kia vad doar varianta start la 9887 eur fara TVA si ce-a classic la 11 mii.varianta start vad ca nu are inclus si AC.ma interesa varianta best la 11.850 cu aer conditionat inclus.multumesc
imi pare rau dar,inafara de poza de pe pagina principala in care zice ca are AC manual nu vad nicaieri scris de LX Best.la configurator nu vad decat start si clasic.sau poate nu ma uit unde trebuie