Magentis 2.0 crdi

Totul despre al vostru Kia cee'd şi poze bineînţeles!
Post Reply
tibitu
Auto:

Magentis 2.0 crdi

Post by tibitu »

Acum 3 ani si ceva, m-am inscris aici,mandru posesor al unui pro ceed. Abia se lansase, mi-a placut masina atat de mult incat am renuntat la Astra Gtec la care visasem vre-o...4 ani. Din pacate n-am tinut-o decat 1 an, cedand leasing-ul altei persoane. Intre timp am mai avut 2 ani sora de la hyundai- i30-ul. Am revenit la kia acum cateva zile cand am luat acest magentis. Motorizare 2.0 140 cai, 130.000 km, fabricatie 2007, inmatriculat 2008. Dotari cam tot ce-ti trebuie, din fericire nu are piele si din pacate nu are jante aliaj :)
Masina e cam mare fata de ce aveam eu nevoie dar mai bine asa decat invers. Am tot cautat un ceed break dar n-am avut bugetul necesar. Ca observatii in primele zile : masina e mare dar nu incurca in trafic (adevarat ca am condus si duba acum ceva vreme) . Ma asteptam la un zvac mai pronuntat venind de pe i30 1.6 crdi. Deocamdata consum de 9% urban cu a.c aproape non stop, insa eu merg cam toata ziua, lucrez pe teren. De restul n-am ce spune, gen spatiu,dotari,confort ar fi inutil :) Imi place nitel si exclusivitatea, desi nu-s genul sa-mi placa sa ies in evidenta. Nu ma incanta ca pro ceed-ul, insa aceea am luat-o de noua, era tinereasca, abia lansata etc. Cam atat deocamdata, maine intra in service pt schimbat toate discurile si placutele de frana intrucat masina a stat foarte mult.

O poza si cu fostul pro, care mi-a placut enorm. In viitor sigur voi mai avea unul ca a 2-a masina. :)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
ex : Pro ceed,machine silver,1.4
actual : Magentis 2.0 crdi

psystem
Geologu'
Auto:

Re: Magentis 2.0 crdi

Post by psystem »

Sa o stapanesti sanatos si sa iti schimbi si semnatura.
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km

Post Reply

Return to “Jurnal de bord”