Dupa toate aventurile cu achizitia, vinerea trecuta mi-a venit si mie masina, a shiny new Kia Cee'd 1,4 BEST, culoare bineinteles infrared

Am asteptat un pic inainte sa-mi incep jurnalul de bord, ca sa pot sa va impartasesc si cateva impresii despre masinuta. In weekend am facut un drum spre Balea Lac, cu speranta ca nu e prea multa zapada pe Transfagarasan. Din pacate nu m-am putut aventura mai sus de Balea Cascada cu cauciucurile de vara. Impresia generala asupra tinutei de drum: surprinzator de buna. Ca termen de comparatie am avut un Pejo

Consumul a fost surprinzator de bun pt o masina in rodaj, 5,5l/100km in afara (condus 100-110 in afara, 60 in localitati). In oras inca nu am verificat.
Sistemul audio mi-a intrecut asteptarile, care erau oricum destul de mari dupa testdrive.
Imi plac foarte mult si chestiile mici si inteligente incluse pe masina de ex inchiderea automata a farurilor, sau incuierea automata daca o descui din greseala etc.
Poate ca se simte entuziasmul fata de o masina noua, dar pot spune ca sunt extrem de multumit cu achizitia facuta si sper ca sentimentul sa tina.
Acum vine weekendul, planuri noi de drum, ca doar trebuie rodata masina