Salut tuturor. O sa incep jurnalul meu inainte de a simtii emotia condusului micutei. Totul a inceput intr-o zi de joi, cu toate ca de mult timp ma batea gandul de a-mi lua o masina. Cum spuneam, in acea joi cu pricina, mi s-a schimbat masina de munca. (CRIZA). Gestul in sine a pus capac. (sa nu se inteleaga ca sunt vreun fitos sau vai doamne cine ma cred.) Vineri am facut calcule peste calcule, banut la banut, si mi-am facut un buget. Sambata plecat la cumparaturi sau, mai bine zis la vazut masini. am alergat pe la mai toatele firmele. aspecte diferite, dotari diferite, ozn-uri unele, atat ca pret cat si ca aspect. putin dezamagit. Norocul,... prietena care ma insotea, "hai si la Kia". si am mers.... de aici incepe o alta poveste. a fost o senzatie cu adevarat placuta, in momentul cand m-am urcat la volan. am zis ok. dotari are, o fi varianta cu dotari mai bune, nu ma incadrez eu. era best.... mmm... si era si ieftina. Nu se poate. Trebuie sa aiba ceva... Si intradevar am aflat. 109 cp, pentru un motor 1.4, suspensie spate independenta, 16 valve, sonorizare buna, aspect interioar/ exterior placut, chiar foarte placut, spatiu in spate, portbagaj bare. Da domne' are.....Am plecat de la "nenea" cu Kia cu o carte de vizita si niste pliante. Nu se poate trebuie sa fie ceva ce nu e in regula. Si asa a fost. Miercuri am platit avansul. Data de 08.04.09. Termen de livrare 30 - 45 de zile. de atunci vizez numai masina, citesc tot ce prind despre ea, ascult pareri, fac diferente si astept. Sper ca durata asteptarii sa nu mai fie asa de mare....dupa spusele lu nenea de la Kia " din moment i moment trebuie sa apara seria de sasiu, apoi in 4-5 zile e livrarea". oare au o placere de a te tine in suspans,

. oricum nu va asteptati sa va raspund de prima data cum ma simt in ea. Prima noapte, cred, ca de cat o astept voi dormi in parcare.
Motor 1,4 Oil Blue, best, ISG, +mici dotari...