De duminica pana azi am 650 de km si un consum mediu de 8.2 l/100 km si cu greu ma abtin sa nu trec de 3500 de ture pana la prima mie de km. Recunosc ca am un mers cat de cat mai sportiv deci nu ma astept sa obtin consumuri record. Am fost si am pus azot in roti, nu stiu de ce am tot timpul impresia ca o roata e "lasata" desi doar cand o urc pe vreo bordura sau cand e luat viraj maxim... la mers nu se simte nimic. Mi se parea un pic ciudata pozitia la volan la inceput, as fi vrut sa stau mai jos decat stau normal, dar m-am obisnuit prea repede si nu mai simt "nevoia" asta... Imi place si sistemul audio, se aude foarte bine. Poze... nu am poze momentan, astept s-o spal candva, caci evident am luat 270.000 de muste, tantari si alte gongi care sunt bine imprimate pe tot botul masinii si mai ales pe oglinzi

Multumesc Onutzei pentru stickere si lui Titi pentru bunavointa, imi cer scuze ca am fugit asa rpd duminica, aveam un examen de dat si nu stiam cand naibii trebuie sa fiu prezent sa-l dau. Am vizitat pensiunea Teddy, la recomandarile "cuiva" de pe forum (nu mai tin minte cine, imi cer scuze) si trebuie sa spun ca oamenii aia m-au tratat ca pe copilul lor... recomand calduros.
Aveam impresia ca "ambreiajul" agata la inceput, dar era doar o impresie, se pare ca nu calcam suficient cand schimbam treptele ...
Momentan atat... fug la serviciu, sper deseara sa ajung la o ora mai ... normala si sa am timp sa scriu mai multe

Ca sa nu uit, e o Cassa White 1.4 GSL city.
Salutari!!