Pana in acest moment nu a fost cazul de vreo asigurare CASCO. Ultimele RCA-uri le-am avut la BCR. Nu a fost cazul sa se faca uz de ele.1qSkyppy wrote:Ce societate ati ales pentru Casco&RCA? Si de ce
Asa ca nu am votat.
Pana in acest moment nu a fost cazul de vreo asigurare CASCO. Ultimele RCA-uri le-am avut la BCR. Nu a fost cazul sa se faca uz de ele.1qSkyppy wrote:Ce societate ati ales pentru Casco&RCA? Si de ce
BCR Asigurari: 640euro/an (~21 mil), cu acoperire totala si franciza zero.1qSkyppy wrote:Trecut azi pe la BTasig...de toata jena. la 22 de mil parca doar avarii si furt. Vandalism... doar unele cazuri si nici alea concrete, dar si asa cu apobarea "Centralei" de la Bucuresti
nu poti sa faci casco daca nu ai seria, deci clar astepti seria ! dac faci credit auto trebuie sa ai deja casco cand semnezi pt. banii de la banca. eu zic ca cel mai bine este ca in momentul in care ai seriile sa vorbesti cu dealerul si sa-l intrebi exact cand vine masina si sa-ti faci casco cu cateva zile inainte s-o ridici. nu strica sa fii asigurat cand pleci de-acolo cu jukrik nou noutza...doringvd wrote: fac contractul dupa ce vine masina? sau dupa ce vine seria de la sasiu?
sau cum?