PLATA INTEGRALA
PLATA INTEGRALA
O nelamurire. care este cursul la care platim? am auzit mai multe variante BNR+ 2%, BNR+ 1.5% SI BNR + 1 % . CARE DINTRE CELE TREI E CORECTA? doi dintre forumisti , din pacate nu mai retin numele(sorry) aveau precontracte cu bnr +1%, celalalt cu bnr+ 1.5%
LX BEST 1.4 SO RED
eu am platit in lei la cursul hvb (unicredit mai nou) din ziua platii.
Last edited by mykep on 01 Aug 2007, 10:22, edited 1 time in total.
Kia Cee'd 1.4 GSL Abyss Blue, Best + Opt
BV 77 MKP
ODO 71.000 KM
BV 77 MKP
ODO 71.000 KM
plata la mit baneasa se face in lei la cursul UNICREDIT TIRIAC din ziua platii, curs ce poate fi vazut la :
http://www.unicredit-tiriac.ro/exchp
http://www.unicredit-tiriac.ro/exchp
Black Beauty 1,4 Base cu ESP, cheie briceag, cotiera, scaune reglabile pe h si incalzite, PH 60 BGD
eu cand am dat avansul a fost curs HVB, sunt curios sa vad cand voi achita diferenta ce curs vor dori. Nu ca ar mai conta deoarece grosul l-am dat la inceput, si l-a un curs baban 3,35
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
sincer daca faci calculele sunt foarte mari diferente si intrebarea este : unde se duca banii? pentru ca vorbim de sume apreciabile si este treaba lor cand platesc la fabrica. noi nu platim banca pe care o folosesc ei. noi trebuie sa platim un curs exact universal valabil pentru toti cumparatorii kia
LX BEST 1.4 SO RED
daca ar fi un importator serios, atunci dealerii ar fi la fel, si ar avea o politica unitara in toate, dar asa....
Eu am facut greseala de a da avans maxim si in afara de a pierde bani nimic altceva...
Eu am facut greseala de a da avans maxim si in afara de a pierde bani nimic altceva...
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
deja vorbim discutii...care e cursul normal...cat ar trebui sa platim...
eu am pierdut circa 8 milioane din diferenta de curs, dar asta nu se negociaza;
haideti zic sa ne mentinem la info utile, evitand polemicile pe cat se poate
eu am pierdut circa 8 milioane din diferenta de curs, dar asta nu se negociaza;
haideti zic sa ne mentinem la info utile, evitand polemicile pe cat se poate
Black Beauty 1,4 Base cu ESP, cheie briceag, cotiera, scaune reglabile pe h si incalzite, PH 60 BGD
-
- Ministru'
- Auto:
nu inteleg unde este polemica, si daca noi am pierdut bani de ce sa piarda si altii? Din contra sa vada ce am patit noi ca sa stie la ce sa se astepte.
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
aici am pierdut eu 800 ron pentru ca am luat credit in euro, dar scria clar de la inceput si pe precontract si pe proforma ca plata se face in lei la cursul hvbrazvan2002 wrote:A intrebat cineva daca se poate plati direct in euro? Daca am euro in cont sau daca fac credit in euro ... ai sansa sa pierzi bani de 2 ori ... cand skimbi in lei si iar in euro ... ???? Cum e?
ar fi logic sa putem plati in euro, eu recunosc nu am intrebat, dar nu cred ca e posibil