Eu sunt din Bucuresti(...sa traiesti!!) si la jumatea lui Noiembrie ,am fost la IMG sa vorbesc de un Kia Ceed 14 Best ...pana aici totul ok ,am dat avansul si am asteptat sa mi se spuna cand apare masina ....la inceputul lui Decembrie ma suna d-l G. de la Kia si imi spune ca masina, desi termenul era februarie masina vine mai repede insa trebuie sa fac leasingul pana pe 28 Dec. retineti va rog ca eram in jurul datei de 5 Dec. cand am fost sunat. OK ! ...acum ajung la MotorActive cu toate cele pentru dosar obtinute de la munca in numai o zi (adeverintza de salariu si copie dupa cartea de munca).Acolo persoana de contat D-l B.O. care dupa ce i-am inmanat actele i-am atras atentia ca am nevoie foarte urgent de leasing adik pana in data de 28 Dec. ..a zis ca nu-i problema ca se rezolva sa nu-mi fac griji ( pe peretele din spatele dansului atirna un tablou pe care scria Aporbare in mai putin de 24H) ,bunnn, dupa 2 zile sun la MTA si intreb de situatia dosarului si mi se raspunde de catre B.O ca s-a scurs o greseala si se reanalizeaza ,am zis hai ca a gresi este omeneste ..apoi sunt iar dupa 2 zile si mi se spune ca trebuie sa mai aduc la dosar inca un contract incheiat intre mine si ABN la care am un card de credit pentru plata pe Net. l-am trimis chiar in ziua ai pe fax ....iar se analizeaza dosarul deja ne-am apropiat de Craciun cand il sun iar pe B.O si-l intreb daca totul este ok. mi-a spus ca imi trebuie si un girant acum ......care binenanteles l-am gasit si-a facut omul toate actele foarte repede le-am dus la MTA ,iar s-a analizat dosarul.......si am ajuns in pragul Craciunului .Sun la MTA il intreb pe D-l B.O daca semnam contractul si imi spune ca este la redactat si ca dureaza 3 ore ( dar ce-i face frate il scrie de mana?!) ...si ca nu mai apucam sa-l semnam acum si il semnam pe 27 Dec. insa el intra in C.O si isi redirectioneaza telefonul catre o colega .Pe 27 sun pe Colega respectivului care imi spune ca cu parere de rau nu putem semna ca nu are Factura Proforma de la dealer si ca a incercat sa vb cu dealerul dar nu lucreaza in perioada asta (hai nu pe bune?!) am sunat la dealer ,ghici ce?!...exact !! LUCRAU !! cei drept nu era D-l G . acolo dar cineva tot era .deci am pierdut ocazia sa i-au masina mai repede !! acum trecem de revelion si toate cele si sun pe data de 3 la dealer il rog frumos pe D-l G sa trimita pe fax sau mail factura proforma si ...ma uit afara ce misto ninge pana suna leasing-ul......normal ca nu s-au deranjat sa sune tot eu am sunat sa-i intreb daca a ajuns F.P-ul la ei .Ghici ce?! nu dadeau de dealer asa mi s-a spus . ok ! suan la dealer de pe un alt telefon in timp ce eram la telefon cu leasingul ,deci 2 teleoane simultan la urechi :Alo! nenea dealerul ,uite sunt pe telefon cu leasingul .....zice ca nu poate sa dea de dumneavoastra ( normal ca nu puteau daca nici n-au incercat macar ,din moment ce eu cum am sunat l-am si prins la telefon ) si in cele din urma i-am pus in legatura . Apoi vine ziua semnarii contractului cu Leasing-ul ....ma duc cu al meu amic si girnat sa semna contractul . chemam si un superior de al D-lui B.O si incepem show-ul :
la intrebarea

Acum in cele din urma tot dealer-ul ma salveaza si imi da masina mai repede insa aici mai apare o problema la care va rog sa ma ajutati voi
CINE TREBUIE SA MEARGA CU CARTEA MASINI LA RAR LA SECURIZAT SI CINE SE OCUPA DE NUMERELE DEFINIVE ? ..leasing-ul zice ca nu el ,dealerul mi le da pe cele rosii ....care se ocupa de asta ?!
Traim in Romania si asta ne manaca.... toti nervii!!!