@mariusc...mercy mult pt informatie...chiar imi este de ajutor.
Observ si eu ca o sa fie identice...sa fim atenti cand ne plimbam cu ele prin Craiova sa nu le incurcam
Tie cat iti consuma cand te plimbi numai prin Craiova cu ea?
tipitip: Nu vorbim de consum aici , ok ?
Cee'd 1.6 CRDI HP, So RED.
Comanda data pe 25.01.2008; achitata integral 19.03.2008 si ridicata pe 10.04.2008. Album foto IC3's Cee'd
salutare
cum trebuie sa ma duc si eu zilele astea sa o inmatriculez, am o intrebare: ce este D.V.I. (declaratia vamala) ? sau mai bine zis, cum trebuie sa arate si ce sa scrie pe ea?din multele acte pe care mi le-a dat dealerul, nu am vazut asa ceva si vreau sa stiu daca mi-a dat toate actele de care am nevoie pentru inmatriculare.
multumesc
am umblat in 2 zile cate aprox 2 ore si am terminat si cu inmatricularea-am urmat intocmai pasii din primele posturi pt inmatriculare bucuresti.
nu mi-a cerut nimeni declaratia vamala sau altceva in plus asa ca am ajuns sa constat pe zi ce trece ca forumul asta chiar e bun,frate
Am fost eu azi la noul sediu al politiei pt a-mi rezerva numerele de la logan. Pt cei care merg cu metroul coborati la Aurel Vlaicu si cum iesiti mergeti in dreapta spre benzinaria lukoil vreo 300-400 m pe jos:( iar cladirea este undeva pe stanga. Oricum la ghiseu am stat o ora pt 10s cat mi-a luat banii si mi-a taiat chitanta pt rezervare numere, deci se sta la fel de mult