Inmatriculare
-
- 3/E
- Auto:
-
- 3/E
- Auto:
Mi se pare mie sau e excrocherie sau e ceva ciudat aici sau n-am inteles.Malte wrote: 4. Platiti la CEC (in sectorul in care domiciliati):
- Taxa de inmatriculare - 52 lei
- Taxa pentru certificatul de inmatriculare - 30 lei
Daca tot ajungeti la CEC e bine sa platiti si impozitul auto pentru anul in curs (la unele sectoare se plateste direct la administratia financiara).
5. Platiti la Trezoreria de sector (care apartine de Ministerul Finantelor) taxa speciala pentru prima inmatriculare.
- Chitanta de plata a taxei speciale pentru prima inmatriculare
- Chitanta de plata a taxei de inmatriculare
- Chitanta de plata a contravalorii certificatului de inmatriculare.
Taxa de inmatriculare-52, taxa pt certificat de inmatriculare 30, taxa speciala pt prima inmatriculare 566 lei. De 3 ori inmatriculata

-
- 3/E
- Auto:
io m-am dus ieri la o firma de facut acte. pregatesc ei tot dosarul. mie imi mai ramane sa ma duc la trezorerie sa bag taxa de protectie si apoi cu dosarul in dinti la politie. cost total 162 de lei, incluzand nu stiu cate taxe si impozite: 10 securizare CIV, 52 taxa de taxa, 30 certificatul, nu stiu cat impozit, nu stiu cat comisionul lor. dar decat sa ma plimb eu pe la cozi...
oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.
DJ 50NTY
-
- 3/E
- Auto:
comisionul lor a fost de vreo 60 de lei, mai multisor decat ma asteptam, dar au fost prompti. mi-au facut toate copiile necesare, au completat tot si mi-au dat actele impartite frumos: astea colo, astea colo. oricum, timp n-aveam de doua cozi la taxe locale, una la rar si una la cec. cel mai probabil m-as fi intins cu ele pana sa-mi expire autorizatia.
oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
DJ 50NTY
DJ 50NTY
-
- 3/E
- Auto:
-
- 3/E
- Auto:
Hmmm ... nu stiu cum vine asta. Tu o cunduci tot ca persoana fizica ... ca permisul e pe numele tau, nu pe PFA. Iar amenzile (sper sa nu fie cazul) ... sunt tot pe numele tau, nu pe PFA.
Pentru ce anume ai vrea sa faci cererea de care zici tu? La ce anume ar folosi? Ca eu unul chiar nu inteleg ...
Singura grija care trebe sa o ai e ca pe asigurarea CASCO sa ai si acoperirea daunelor si pentru alti soferi decat posesorul masinii
Pentru ce anume ai vrea sa faci cererea de care zici tu? La ce anume ar folosi? Ca eu unul chiar nu inteleg ...

Singura grija care trebe sa o ai e ca pe asigurarea CASCO sa ai si acoperirea daunelor si pentru alti soferi decat posesorul masinii
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
Contract de comodat am facut. Am citit la ce acte sunt necesare pentru inmatriculare vehicol nou aici, http://www.prefecturabucuresti.ro/eKont ... dex.html#1
Unde scrie: cererea solicitantului. In cazul Inscrierii In certificatul de Inmatriculare si a altei persoane care poate folosi vehiculul In virtutea unui drept legal, altul decat cel de proprietate, proprietarul va mentiona solicitarea explicita In cerere;
Unde scrie: cererea solicitantului. In cazul Inscrierii In certificatul de Inmatriculare si a altei persoane care poate folosi vehiculul In virtutea unui drept legal, altul decat cel de proprietate, proprietarul va mentiona solicitarea explicita In cerere;