Inmatriculare
-
- 3/E
- Auto:
- Gerula
- taraboste
- Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007
Pai eu creeeed ca ar trebui sa verifici daca numarul de identificare corespunde, si daca si toate actele sunt completate corect, inclusiv asigurarea Casco.kokolino wrote:nu stiu daca e topicul care trebuie sa postez dar mi-am dat seama ca numarul de inmatriculare de pe autorizatia provizorie nu corespunde cu tablitele pe care le am. noroc ca nu am avut incidente pana sa o inmatriculez definitiv ca poate ma arestau astia...ziceau ca am furat masina...ce oameni...
Si mai cred ca ar fi trebuit inventat un topic dedicat bramburelii de la dealeri, gafe de-ale lor, minciuni, taraganeli etc.
Mos Gerula
Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar
Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar
asta chiar e tare, sa mergi linistit cu masina si de fapt sa nu ai autorizatia de circulatie in regula.
Domnilor de la Kia ar trebui sa va auto sesizati, totusi problemele de genul acesta ( ca si altele) nu sunt de gluma.
Domnilor de la Kia ar trebui sa va auto sesizati, totusi problemele de genul acesta ( ca si altele) nu sunt de gluma.
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
ai primit CI sau mergi doar cu autorizatia de circulatie?
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km
--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km

FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
-
- Auto:
Toate posting-urile de aici sunt OK cu informatii pentru inmatriculare, pe mine ma intereseaza insa ce trebuie platit la dealer ca sa-ti ridici masina si sa circuli cu numerele rosii pana la inmatricularea definitiva?
Cu alte cuvinte, cu ce acte si bani trebuie mers la dealer la ridicarea masinii?
Cu alte cuvinte, cu ce acte si bani trebuie mers la dealer la ridicarea masinii?
1.4 GSL LX MT "Limited" Black Pearl - scaun regl, proiectoare, tetiere, presuri, cheie 3 butoane +Viper
in mod normal, singurul lucru pe care ar trebui sa il faci tu ar fi sa iti platesti impozitul la masina, ca societatea de leasing e proprietara masinii si ei trebuie sa se ocupe de inmatriculare. (probabil ca te-au taxat pentru cheltuielile de inmatriculare)
mai multe informatii, in postul asta: viewtopic.php?p=5131#5131 , care este pentru persoane fizice (nu stiu daca difera pentru persoane juridica)
mai multe informatii, in postul asta: viewtopic.php?p=5131#5131 , care este pentru persoane fizice (nu stiu daca difera pentru persoane juridica)
1. Aplicarea foliei de secretizare pe CIV (cartea de identitate a vehiculului)
Se face la sediul central RAR de pe Calea Grivitei nr. , sau la reprezentanta RAR pentru Municipiul Bucuresti din comuna Voluntari. Acte necesare:
- Cartea de identitate vehicul originala
- Copie xerox dupa cartea de identitate vehicul (fata/verso)
Se plateste o taxa de 10 lei.