tarzan la volan!!!!!
tarzan la volan!!!!!
Ce parere aveti de tarzanel asta?!!!!! http://www.bzi.ro/Tarzan-de-la-volan!-- ... 45726.html
Re: tarzan la volan!!!!!
e cel mai penal sofer care l-am vazut, am ras de m-am spart
))) . E un ratat, un taran prost, se joaca cu viata oamenilor, rusine. Sper ca nu e din romania....

asculta muzica lautareasca...zigur ca e din romania...din pacate!!!!djniki4 wrote:e cel mai penal sofer care l-am vazut, am ras de m-am spart))) . E un ratat, un taran prost, se joaca cu viata oamenilor, rusine. Sper ca nu e din romania....

- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Ala care filma, avea ceva la fund de doua degete cel putin....
Din pacate, ne caracterizeaza...nu pe mine sau pe tine...ca popor in general...
Din pacate, ne caracterizeaza...nu pe mine sau pe tine...ca popor in general...
-
- Wanted
- Auto:
ce penal e frate
))
si cu siguranta un procentaj din accindete il au astia..se joaca la volan si fac buf

si cu siguranta un procentaj din accindete il au astia..se joaca la volan si fac buf
Kia Cee'd 1,4 LX BEST black pearl B-04-YAW
viewtopic.php?f=5&t=4150 ---> jurnal de bord
http://picasaweb.google.com/georgeguramulta
ODO 17000KM/h

viewtopic.php?f=5&t=4150 ---> jurnal de bord
http://picasaweb.google.com/georgeguramulta
ODO 17000KM/h

- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
Prea tare

Am ras cu pofta la stiri in seara asta cand am vazut filmarea.
Destul de dus cu pluta acel sofer.

Am ras cu pofta la stiri in seara asta cand am vazut filmarea.
Destul de dus cu pluta acel sofer.
ar trebui impushcat 

Back in busines....
http://www.flickr.com/photos/skyppy/
http://www.flickr.com/photos/skyppy/
-
- psycho driver
- Auto:
Bine zisSkyppy wrote:ar trebui impushcat

Kia Ceed 1.4 Best

ODO : + 19000 km

ODO : + 19000 km

-
- Auto:
Acum se explica rezultatele unor accidente...
Vedem cate unul la 100 m de masina si zicem: cum a ajuns ala acolo ? Si ala poate se legana pe portiera...
Inconstienti ! Avea masini in fata, la 30 m. Daca reduceau viteza, la tonele pe care le conducea, praf ii facea pe toti.
Problema grava e ca asta vine destul de des prin Romania.
Vedem cate unul la 100 m de masina si zicem: cum a ajuns ala acolo ? Si ala poate se legana pe portiera...
Inconstienti ! Avea masini in fata, la 30 m. Daca reduceau viteza, la tonele pe care le conducea, praf ii facea pe toti.
Problema grava e ca asta vine destul de des prin Romania.
membru al clubului SpiteColorate.ro
nu ii tin partea dar nu jtiti ce viata au aia care stau cate 8 ore numai condus ca atatea mi se pare ca au voie...oricum taranu' asta nu are dreptu' la permis..pacat si
...sa fim seriosi nu cred ca vezi unguru' sa faca asa ceva...nuj bulgari...da ce sa mai vb despre nemti...defapt e mai rau ca sa mergi drept e rau, dormi mai rpd nu e o groapa sa te zgaltaie putin ca sa te trezeasca:)):))djniki4 wrote:....... Sper ca nu e din romania....
bffffffff....vaiii...mi se face rau de ce vad ! xcum, simt ca este de al nostru .......
Last edited by ida01ro on 04 Mar 2009, 23:30, edited 1 time in total.
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?
- Razvan_G
- sultan of swing
- Auto: KIA Cee'd City 1.4 GSL
Asa e, la cald radem cu lacrimi
Dar sa nu ne mai miram de atitudinea si repulsia strainilor... imaginati-va ce soc au avut soferii (italieni banuiesc) care intamplator au remarcat TIR-ul inmatriculat in RO si un tigan dansand in cabina.

Dar sa nu ne mai miram de atitudinea si repulsia strainilor... imaginati-va ce soc au avut soferii (italieni banuiesc) care intamplator au remarcat TIR-ul inmatriculat in RO si un tigan dansand in cabina.

KIA Cee'd City 1.4 GSL, Oil Blue + senzori de parcare, scut motor
-
- Auto:
parerea mea este ca numai un roman inconstient ar putea sa faca asa ceva .Nu degeaba ne urasc strainii astia cand ne vad la ei acasa frate!!!singurul cuvant care il caracterizeaza :
C O C L I T ! ! !
C O C L I T ! ! !
KIA CEE"D SPORT WAGON 1.6 CRDI 115 CP BASE CULOARE PEWTER BEIGE METAL 25.07.2008 IN RODAJ
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Pana la ora actuala cica 80000 afisari....foarte misto
(speram numai romani)

Chiar ca...Razvan_G wrote:imaginati-va ce soc au avut soferii (italieni banuiesc) care intamplator au remarcat TIR-ul inmatriculat in RO si un tigan dansand in cabina.
Si ida: "il simt ca e de-al nostru"

Dupa cat de bine se simtea cantand melodia eu cred ca si intelegea ce e acolo. Insa dupa latimea benzilor si marcajului ireprosabil, as zice ca e in Italia (nu prea seamana cu autostrazile noastre, astea putine).
Oricum, oriunde ar fi, cat sa fii de inconstient sa dansezi cu SPATELE la parbriz ? Adica hai inteleg dansezi in scaun si tragi un ochi la drum (nu c-as incuraja, dar POT sa inteleg cu ceva eforturi). Dar sa te intorci la drum frate ? SA TE INTORCI CU SPATELE LA DRUM? Parca era in avion!
KIA Cee`d 1.4 GSL BEST - Kompass Blue. B - 04 - YEH (Oh Yeah!). || 20.000 km
---- [LINK - jurnal de bord]
---- [LINK - jurnal de bord]