Tocmai am achizitionat un piticel de laptop pe nume ASUS Eee PC 900 HA de 8.9" 'Shiny Black'.
http://eeepc.asus.com/global/product900ha.html?n=0
Laptop-ul este superb, asa mic cum este stie multe.
Are procesor de 1.6 Intel ATOM Dual Core pe 32biti, 1GbRAM GDDR 2, HDD de 160Gb, placa video 128MbRAM, suporta o rezolutie de pana la 1024 by 768 pixel, Video out, 3 x USB, memory card reader, LAN, WLAN, ecranul este pe tehnologie LED.
Se misca superb pt. dimensiunea lui, bateria tine undeva spre 4 ore.
Mi se pare o alegere superba pt. ce am eu nevoie, din cand in cand la facultate, mai pe la o cafea etc.
Ce parere aveti de acest "mini-laptop" ?:)
ASUS Eee PC 900 HA
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
ASUS Eee PC 900 HA
Last edited by scubli on 17 Dec 2008, 08:31, edited 1 time in total.
Re: ASUS Eee PC 900 HA
Sa-l stapanesti sanatos, arata super, cat ai dat pe el, daca nu sunt prea curios?
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
Multumesc multabulurd wrote:Sa-l stapanesti sanatos, arata super, cat ai dat pe el, daca nu sunt prea curios?

A fost 1260lei cu tot cu transport de la un magazin din Bucuresti

Am uitat sa specific, pachetul contine si o husa dragalasa pt. el din ceva material moale cu sigla ASUS stantata in piele care-i vine manusa

Am sa-i fac si cateva poze cat de curand.
- Razvan_G
- sultan of swing
- Auto: KIA Cee'd City 1.4 GSL
Ciao Vlad, ii super ok!
Ii chic si practic. Imi iau si eu o jucarie de genul ( asta daca "crapa" actualul Acer din 2005
, bateria mea tine undeva la 5 minute daca scot acumulatorul
). Singurul "dezavantaj" la eee (si Acer imi pare ca a scos un mini-laptop de genul) ii ca nu are o unitate optica DVD, dar cu una externa iti instalezi lejer Windows-ul. Am inteles ca de pe stick ii cam mult de furca. Pe price.ro te-ai uitat la best offers?
Ii chic si practic. Imi iau si eu o jucarie de genul ( asta daca "crapa" actualul Acer din 2005

KIA Cee'd City 1.4 GSL, Oil Blue + senzori de parcare, scut motor
Sa'l stapanesti sanatos!Mi'am achizitionat si eu o jucarie din asta saptamana trecuta, pentru ca nu mai am loc de mama la desktop-ul meu.Este varianta 4G, de pe cel.ro.A costat 500 Ron.Pentru mail-uri si word/excel etc e suficient, iar daca plec in vacanta iau hardul extern si nu'mi mai trebuie nimic.Enjoy!
*Kia Pro Cee'd 1.4 Gsl Best*Black Pearl*B-04-LXY*
*Daewoo Nubira II 1.6 SX*B-87-LXY*
*Daewoo Nubira II 1.6 SX*B-87-LXY*
- Bonzai2
- Master Of Puppets
- Auto: Mazda Cx5
Ii super tare laptopul mai ales pentru cei ce calatoresc fara masina.Si nu mi se pare foarte scump
Mazda Cx5 2.2 D AWD 175 CP Revolution - Red Soul
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti
Si eu as vrea sa-mi iau unu, dar inca nu stiu daca sa-mi iau un eee pc sau un laptop "mai bine echipat" decat cel actual, momentan am un acer aspire 5710Z.
-
- Auto: Kia Proceed 2.0 DSL
scubli , de la ce magazin l-ai cumparat exact? ca parca m-ar interesa si pe mine unu ca e super tare:D mai ales dk chiar tine 5 ore bateria
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
Multumesc tuturor 
Astazi am mai facut o mica achizitie, i-am facut cadou de craciun o placuta de 2GbRAM DDR2
@Razvan_G: E drept ca a fost putin mai dificil cu instalatul, singura problema cu un flash bootabil e ca nu poti partitiona HDD-ul, dar am cerut o unitate optica imprumut pt. o ora si am rezolvat problema. [O.T. Hai sa ne vedem la o cafea sa ti-l prezint. (eu vineri plec acasa)].
@LexyPexy: Foarte bun pret ai prins pt. cel de 4Gb. E destul de ok, dar eu am vrut un HDD mai marisor sa nu chinui cu 4GB sau sa port dupa mine un HDD extern. In rest pt. ce-l folosesc eu este perfect.
@Bonzai2: Nu numai, e bun la multe altele si extrem de portabil.
@abulurd: Configuratia in el e destul de ok, dupa cum am scris mai sus are un dual core de 1.6, hdd spatios, placa video e setata, din pacate, pe 128Mb, nu e shared. Am inlocuit azi placuta de rami cu una de 2Gb si ai cam tot ce-ti trebuie de la un laptop.
@quelloo: E luat de la DC Shop, dar se pare ca-n ultimele 2 zile a crescut pretul cu 50lei, na doar sunt sarbatorile. Dupa o incarcare full am avut peste 5 ore de functionare cu luminozitate la jumate si wireless off, cu wireless on si luminozitate putin ridicata am avut in jur de 4:30. Eu unul zic ca e arhisuficient. Am tras serios si pe jocuri si am avut spre undeva la 2:30 baterie.

Astazi am mai facut o mica achizitie, i-am facut cadou de craciun o placuta de 2GbRAM DDR2

@Razvan_G: E drept ca a fost putin mai dificil cu instalatul, singura problema cu un flash bootabil e ca nu poti partitiona HDD-ul, dar am cerut o unitate optica imprumut pt. o ora si am rezolvat problema. [O.T. Hai sa ne vedem la o cafea sa ti-l prezint. (eu vineri plec acasa)].
@LexyPexy: Foarte bun pret ai prins pt. cel de 4Gb. E destul de ok, dar eu am vrut un HDD mai marisor sa nu chinui cu 4GB sau sa port dupa mine un HDD extern. In rest pt. ce-l folosesc eu este perfect.
@Bonzai2: Nu numai, e bun la multe altele si extrem de portabil.

@abulurd: Configuratia in el e destul de ok, dupa cum am scris mai sus are un dual core de 1.6, hdd spatios, placa video e setata, din pacate, pe 128Mb, nu e shared. Am inlocuit azi placuta de rami cu una de 2Gb si ai cam tot ce-ti trebuie de la un laptop.
@quelloo: E luat de la DC Shop, dar se pare ca-n ultimele 2 zile a crescut pretul cu 50lei, na doar sunt sarbatorile. Dupa o incarcare full am avut peste 5 ore de functionare cu luminozitate la jumate si wireless off, cu wireless on si luminozitate putin ridicata am avut in jur de 4:30. Eu unul zic ca e arhisuficient. Am tras serios si pe jocuri si am avut spre undeva la 2:30 baterie.