'ra-ti ai dracu de simpatici ! =D> =D> =D>
alpinad wrote:noapte buna!
am iesit si eu!
NOI NU SUNTEM NORMALI.....NOI NU SUNTEM NORMALI.....!!!!
si ce-mi place asta....
.....pai....tu nu ti-ai facut de cap fara noi?dark_anca2003 wrote:Deci da ...v-ati comportat ca niste copii in lipsa mea!!![]()
Data viitoare n-am sa va mai las singuri, v-ati facut de cap aici! ........fara mine!!![]()
P.S. Ati fost simpatici, m-ati amuzat maxim!!
In 2 zile ?! Mai bine zis in cateva oreBogdang wrote:fratilor....15 pagini in doua zile pe topic-ul asta....)
nu recunosc nimic!!alpinad wrote:.....pai....tu nu ti-ai facut de cap fara noi?dark_anca2003 wrote:Deci da ...v-ati comportat ca niste copii in lipsa mea!!![]()
Data viitoare n-am sa va mai las singuri, v-ati facut de cap aici! ........fara mine!!![]()
Nu tre' sa recunosti nimic, fata mosului, doar esti intre prieteni si nu te judecam.dark_anca2003 wrote:nu recunosc nimic!!alpinad wrote:.....pai....tu nu ti-ai facut de cap fara noi?dark_anca2003 wrote:Deci da ...v-ati comportat ca niste copii in lipsa mea!!![]()
Ce, garsoniera? S-a dat, dom'le, s-a dat !Ogy wrote:Si totusi....
Juma de pagina de amanunte picante !dark_anca2003 wrote:@Cristi H nu cred ca ti-e sortit sa afli povestea ...
![]()
Am scris jumate' de pagina aici..cu lux de amanunte picante
si cand sa postez ce zici tu ca se intampla?
pica netu'
. Asa ca am decis sa pastrez misterul pana la urmatoarea intalnire
![]()
P.S.Ma duc dupa cei de la Romtelecom! :