Bataie de joc in parcare
vai, de l-as prinde odata pe unu dinasta...i-as sparge dintii si capul pe loc....
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
-
- Zuza
- Auto:
@ida01ro
Da, stiu, dar pistolul ar fi pt cei pe care i-as prinde in flagrant delict cu delictul in mana cum se spune. Pai daca era trotuar, nu era platit catre ADP, gata asta-i locul meu. Si nici n-am stat mult si deja era crizat, cand am coborat ca-mi face si drege la masina. No, ia si fa dar suporti consecintele dupa aia.
Nu concep cum dracu sa-i zgarii omului masina???, lasa-i frate un bilet in parbriz, dar nu cu injuraturi sau amenintari, si-ti garantez ca omul ala, cel putin eu, m-as gandi de 2 ori inainte sa parchez acolo. Dar unde nu-i cap... ii dai altuia de furca.
Da, stiu, dar pistolul ar fi pt cei pe care i-as prinde in flagrant delict cu delictul in mana cum se spune. Pai daca era trotuar, nu era platit catre ADP, gata asta-i locul meu. Si nici n-am stat mult si deja era crizat, cand am coborat ca-mi face si drege la masina. No, ia si fa dar suporti consecintele dupa aia.
Nu concep cum dracu sa-i zgarii omului masina???, lasa-i frate un bilet in parbriz, dar nu cu injuraturi sau amenintari, si-ti garantez ca omul ala, cel putin eu, m-as gandi de 2 ori inainte sa parchez acolo. Dar unde nu-i cap... ii dai altuia de furca.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Bai fratilor, eu am fost saptamana trecuta in Drumul Taberei, pe Latea, mai era un Ceed negru la acel bloc de garsoniere. Ideea este ca multi prosti mai stau in Bucuresti. Nu generalizez. Dar sunt o gramada de ciobani. Am parcat-o, m-am dus in casa si peste vre-o 2 ore aud alarma. Doi vacari dadeau cu piciorul in roti. Ajung la ei si imi spun ca e locul lor, ca au platit, ca imi fac si-mi dreg la masina. Pe trotuarul de langa ei, un alt bou isi rezervase locul de parcare cu un pat vechi verde. Va vine sa credeti? Dimineata il punea pe trotuar, iar seara cand venea cu masina il dadea peste gard. Maine dimineata pun si poza de pe mobil. Trebuie sa instalez kitul.
BZ-21-NBA, Sportage 1.6 TGDI 7DCT Gt-line black pearl sosit 07.11.2017, 50000 km
Bz-07-NBA, Xceed 1.5 TGDI 7DCT Style plus MY21, 25000 km
Bz-07-NBA, Xceed 1.5 TGDI 7DCT Style plus MY21, 25000 km
In parcarea de langa blocul meu joaca puradeii fotbal. Si cu 2 zile in urma zic sa ma uit pe geam sa vad ce mai face masina. Cand ma uit, sta un tiganel pe capota si se uita cum joaca ceilalti fotbal. Am inceput sa tremur de nervi nu dovedeam sa deschid geamul si sa urlu la el. Am coborot jos. Tocmai treceau niste politisti pe acolo si le zic lor. Zic, ce masuri se pot lua cu tiganii care joaca fotbal in parcare printre masini? Mi-a zis sa fac o plangere si sa le-o dau si-i amenteaza. Fara plangere nu se pot lua masuri. Am vrut sa fac plangerea dar nu stiu catre cine s-o adresesez si idee n-am cum se face.
Stie cineva? merci
Stie cineva? merci

Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km