Cumparaturi pentru masina noua
cumparaturi masina noua
set 4 antifurturi prezoane (pas filet pentru Ford) din targul Vitan... utile atat pentru jantele din aliaj precum si pentru cele din tabla... de luat 1 prezon/piulita, de pe masina, in buzunar cand mergeti sa cumparati (pentru proba). asta pentru linistea sufleteasca...
racleta dubla parbriz cu maner lemn rosu din metro sau carrefour, o parte racleta cauciuc, o parte burete imbracat in plasa...
racleta gheatza din plastic...
lichid spalare parbriz (-20 grade Celsius) 5 litri
racleta dubla parbriz cu maner lemn rosu din metro sau carrefour, o parte racleta cauciuc, o parte burete imbracat in plasa...
corect, deci sa detaliem: aspirina, paracetamol, algocalmin, triferment...Riky wrote:dar nu zice nimeni si ca trebuie si sanatate...ca fara ea(Doamne Fereste) nu cred ca ma mai putea conduce....

oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.
Re: Cumparaturi pentru masina noua
Poti sa imi zici si mie pe PM ce firma se ocupa cu asa ceva .. eventual un link ceva ... si cam cat ajunge ? daca stiiiulitab wrote: 4. Huse pentru interior - probabil le voi face la comanda. Am gasit pe internet o firma specializata in asa ceva in Iasi.
-
- Auto:
Achizitionate deja:
cauciuce iarna
racleta + perie
odorizante
trusa, extintor ... alea alea ... obligatorii
GPS
handsfree
stick
De luat:
Lantzuri - nu prea am gasit pe nicaieri pe dimensiuni (adik aveau de toate numai pt dim. astea lipseau... ori s-au dat foarte rpd... ori nu prea au bagat oamenii)
Jante
O scrumiera rotunda cu capac, detasabila (ca alea de pe picanto)
Un suport de pahar (pt scrumiera)
Un led lanterna cu alimentare la priza
cauciuce iarna
racleta + perie
odorizante
trusa, extintor ... alea alea ... obligatorii
GPS
handsfree
stick
De luat:
Lantzuri - nu prea am gasit pe nicaieri pe dimensiuni (adik aveau de toate numai pt dim. astea lipseau... ori s-au dat foarte rpd... ori nu prea au bagat oamenii)
Jante
O scrumiera rotunda cu capac, detasabila (ca alea de pe picanto)
Un suport de pahar (pt scrumiera)

Un led lanterna cu alimentare la priza
Sper sa nu fie considerat reclama !!! Pentru huse eu mi-am facut programare la ei: http://www.autoproiasi.ro/huse.html
Am vazut ca vand si la AutoCenter huse facute de ei si am cautat pe net firma ca sa vb exact. Pretul este aprox. 200 RON.
Ca sa fiu off-topic, stiti pe undeva in Iasi cineva care imbraca volan in piele ? Am mai intrebat si tot fara raspuns...
Am gasit in Bucuresti de imbracat tapiseria si usile in piele la 800 de epuroi. Cam mult...
Am vazut ca vand si la AutoCenter huse facute de ei si am cautat pe net firma ca sa vb exact. Pretul este aprox. 200 RON.
Ca sa fiu off-topic, stiti pe undeva in Iasi cineva care imbraca volan in piele ? Am mai intrebat si tot fara raspuns...
Am gasit in Bucuresti de imbracat tapiseria si usile in piele la 800 de epuroi. Cam mult...
Ceed Best 1.4 Machine Silver
@iulitab: si pe mine m-ar interesa informativ un volan in piele.
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
eu am deja gume de iarna, stick, odorizante+o solutie de sters bordul (plasticul in general-ce e negru)... gps MIO p360, charger telefon...
vreau in viitor...adica cam in 2-3 luni:
alarma - un viper cu pager sau maat 7500.
jante de 16 - as vrea OZ aniversary
+ gume de vara aferente (aici nu stiu ce voi lua - tot michelin sau bridgestone, sunt in dubii)
huse neaparat - inca n am gasit ceva sa mi placa - mai caut
kit de xenon pt faza scurta - vroiam sa schimb becurile, dar cand am vazut ca sunt kit uri xenon incepand cu 500 ron, eu zic ca merita asta
detector radar - necesar!
poate ionizarea geamurilor. ... ma mai gandesc aici
lista poate sa mai continue...
vreau in viitor...adica cam in 2-3 luni:
alarma - un viper cu pager sau maat 7500.
jante de 16 - as vrea OZ aniversary

huse neaparat - inca n am gasit ceva sa mi placa - mai caut
kit de xenon pt faza scurta - vroiam sa schimb becurile, dar cand am vazut ca sunt kit uri xenon incepand cu 500 ron, eu zic ca merita asta
detector radar - necesar!
poate ionizarea geamurilor. ... ma mai gandesc aici

lista poate sa mai continue...
Ex: Ceed 1.4 Best, Kompass Blue
Ex: Subaru Impreza 2.0S, Pearl White
Now: Subaru Impreza WRX STI 2.5T, Rally Blue & Ceed 1.4 City
Ex: Subaru Impreza 2.0S, Pearl White
Now: Subaru Impreza WRX STI 2.5T, Rally Blue & Ceed 1.4 City
Re: cumparaturi masina noua
zici ca merg piulitele de ford pe janta de tabla pentru kia ceed?tcapote wrote:set 4 antifurturi prezoane (pas filet pentru Ford) din targul Vitan... utile atat pentru jantele din aliaj precum si pentru cele din tabla... de luat 1 prezon/piulita, de pe masina, in buzunar cand mergeti sa cumparati (pentru proba). asta pentru linistea sufleteasca...