salut,
am citit vineri in adevarul in articol despre bataliile care se poarta intr-o societate virtuala ( http://www.erepublik.com ), m-am conectat si mi-am prins in joc.
pana acum este singurul loc in care romania este o superputere mondiala. cool huh?
romania, superputere mondiala - www.erepublik.com
romania, superputere mondiala - www.erepublik.com
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
www.erepublik.com
Re: romania, superputere mondiala - www.erepublik.com
http://www.adevarul.ro/articole/cum-tra ... ublik.html
Viaţa în „Lumea Nouă“ din jocul online de strategie eRepublik este similară celei reale, dar cu alte posibilităţi. Un e-cetăţean face bani în fiecare zi muncind la stat pe un anumit salariu. Din acest salariu, e-statul îşi opreşte taxe specifice.
(+) Click pentru a mări
Publicitate Jucătorii dotaţi cu spirit antreprenorial şi-au făcut mici afaceri în eRomînia. „Am zece angajaţi, firma mea produce arme, iar statul îmi opreşte taxe cînd plătesc salariiâ€, a explicat Loordsteaua. E-cetăţenii din eRomînia citesc ziare online, pe eRepublik.
Mai mult decît atît, aici există chiar şi biserică, gata oricînd să oficieze nunţi virtuale pentru e-romînii dornici de romantism. „Este permisă şi căsătoria în joc, cu un contract de căsătorie parafat de administratorii joculuiâ€, a explicat e-cetăţeanul Titu Maiorescu.
Jocul eRepublik a atras peste 16.000 de e-cetăţeni romîni. De la studenţi la ingineri sau asistenţi universitari, romînii din spatele e-cetăţenilor sunt captivaţi de jocul online, fie pentru că vor să fie diplomaţi, miniştri sau soldaţi de nădejde în armata eRomîniei.
Viaţa în „Lumea Nouă“ din jocul online de strategie eRepublik este similară celei reale, dar cu alte posibilităţi. Un e-cetăţean face bani în fiecare zi muncind la stat pe un anumit salariu. Din acest salariu, e-statul îşi opreşte taxe specifice.
(+) Click pentru a mări
Publicitate Jucătorii dotaţi cu spirit antreprenorial şi-au făcut mici afaceri în eRomînia. „Am zece angajaţi, firma mea produce arme, iar statul îmi opreşte taxe cînd plătesc salariiâ€, a explicat Loordsteaua. E-cetăţenii din eRomînia citesc ziare online, pe eRepublik.
Mai mult decît atît, aici există chiar şi biserică, gata oricînd să oficieze nunţi virtuale pentru e-romînii dornici de romantism. „Este permisă şi căsătoria în joc, cu un contract de căsătorie parafat de administratorii joculuiâ€, a explicat e-cetăţeanul Titu Maiorescu.
Jocul eRepublik a atras peste 16.000 de e-cetăţeni romîni. De la studenţi la ingineri sau asistenţi universitari, romînii din spatele e-cetăţenilor sunt captivaţi de jocul online, fie pentru că vor să fie diplomaţi, miniştri sau soldaţi de nădejde în armata eRomîniei.
www.erepublik.com
www.erepublik.com
Inca nu am primit mailul de confirmare... cred ca s-a pierdut pe drum.. Mai astept
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP
Mda, si eu m-am inscris de azi dimineata si inca nu am primit mail-ul de la ei. 

- chubby
- Moderator General
- Auto: KIA Ceed GT
si eu tot dimineata dar a fost ok cu mailul
B-702-CBY
Nu e panica...
KIA Ceed GT FL
(ExKia Pro_Cee'd 1.4 GSL Best)
Pentru STICKERE, PM

Pentru STICKERE, PM
www.erepublik.com
www.erepublik.com
Aha.
sa incerc azi sa vad ce iese
sa incerc azi sa vad ce iese
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
C'mon people, ne ataca Ungaria, avem nevoie de cetateni noi, totodata ma puteti ajuta si pe mine si eu pe voi ulterior.
http://www.erepublik.com/en/referrer/mykep
http://www.erepublik.com/en/referrer/mykep
Kia Cee'd 1.4 GSL Abyss Blue, Best + Opt
BV 77 MKP
ODO 71.000 KM
BV 77 MKP
ODO 71.000 KM
Kia Cee'd 1.4 GSL Abyss Blue, Best + Opt
BV 77 MKP
ODO 71.000 KM
BV 77 MKP