Un nou lot de carduri îşi aşteaptă posesorii
Re: Un nou lot de carduri îşi aşteaptă posesorii
Catalin Schipor si Madalina Barbulescu - COnstanta
Back in busines....
http://www.flickr.com/photos/skyppy/
iony mai are de asteptat un pic, nu?
ceed 1.4 classic;incalzire scaune;geamuri ionizate spate; jante_205;cheie briceag; red mars; 2 feb 08;BR.80.JON_ 125.600 km,
http://www.4shared.com/file/132897436/6 ... _001_.html
http://www.4shared.com/file/132897436/6 ... _001_.html
- alpinad
- [român 200%]
- Auto: Sportage MHEV 1.6 T-GDi 4
cred ca urmatorul lot....care e aproape gata sa iasa.iony wrote:iony mai are de asteptat un pic, nu?
Sportage MHEV Pace 1.6 T-GDi 48V 7DCT Black
Rio 1.25 mpi Smoke Blue
[exOptima 1.7 crdi 140cp Pluto Brown]
[ex cee'd sw 1,4 gsl 109cp SO RED B-72- ZEP]

sorry...s-a vandut... 

sper sa ma regasesc si eualpinad wrote:cred ca urmatorul lot....care e aproape gata sa iasa.iony wrote:iony mai are de asteptat un pic, nu?
- alpinad
- [român 200%]
azi dimineata in IMG ,Dragos Marius Sultan m-a mai "scapat" de un card! 

Rio 1.25 mpi Smoke Blue
Da, esti in urmatorul lotvally wrote:Salut.... exista si un oarecare Alexandru Valentin - Bucuresti pe lista urmatorului lot? ... am aplicat si eu pe 15 iulie 2009... s-o fi pierdut?...multumesc...

Kia Cerato 1.6 crdi rosu

Intalnirea Nationala ClubKIA.ro 2010 click aici
Intalnire ClubKIA.ro la Ploiesti - grataaaaaaaar click aici
1 Mai cu surprize la BRASOV click aici
Vrei sa comanzi sau vrei sa devii reprezentant Avon? - 0721 706 008

Salut!
subt si eu cumva pe lista urmatorului lot de carduri?
Tat Victor
Mersi.
subt si eu cumva pe lista urmatorului lot de carduri?
Tat Victor
Mersi.
Multumesc pentru vestea cea buna..... 

sorry...s-a vandut... 

@kiko: din pacate tu nu esti in urmatorul lot...probabil in cel ce va urma dupa ce vor fi gata acestea care sunt in lucru acum...
Kia Cerato 1.6 crdi rosu

mersi de raspuns!
O zi cat mai calduroasa la toata lumea!
hello alpinad!
nu-mi place sa-mi postez numele pe topicuri publice, am aparut prin iulie pe lista celor cu carduri
problema e ca, desi atunci ti-am trimis un pm cu datele de contact (ma rog, era cam pe atunci cind s-a pierdut baza de date a forumului, deh, nimeni nu se gindeste la backup si si mai putini sint cei care stiu sa restaureze o baza de date), chestia mai aiurea e ca ti-am trimis si un pm pe 3 octombrie cu datele mele de contact (ok, am specificat ca nu e foarte urgent), dar iaca nu am primit nici un raspuns! intrebarea mea e: aceste carduri exista in realitate sau s-a dorit numai sa se faca o centralizare a unor date personale (nu cred ca mi-am dat acordul pentru asa ceva)? ori exista oaresce conditii pentru a ajunge la statutul de beneficiar al unui asemenea card (iara n-am vazut nicaieri un regulament pt. acest caz)? mersi anticipat! (in cazul in care aceste carduri sint pe bune, scrie pls pe acest thread cum putem ajunge in posesia lor, pe cine trebuie sa contactam, daca sint contra cost, etc, etc.). Nu inteleg de ce nu se posteaza un fel de disclaimer in legatura cu aceste carduri?!!?
PS: este posibil sa se doreasca ca anumiti membri sa nu beneficieze de aceste carduri dar cred ca era mult mai simplu sa se posteze conditiile in care poti fi beneficiar al unuia.
nu-mi place sa-mi postez numele pe topicuri publice, am aparut prin iulie pe lista celor cu carduri

PS: este posibil sa se doreasca ca anumiti membri sa nu beneficieze de aceste carduri dar cred ca era mult mai simplu sa se posteze conditiile in care poti fi beneficiar al unuia.
KIA Ceed SW 1.6 - 01.08.2008
-
- Auto:
Buna ziua domnule kaspersky,
Folosesc acest mod de adresare ca raspuns la modul in care considerati necesar sa ne "certati" pentru faptul ca (intr-adevar) ne miscam mai greu cu cardurile. Tin totusi sa precizez ca atitudinea dvs este TOTAL deplasata. Faptul ca emiteti supozitii despre modul nostru de "lucru" referitor la forum (nu intru in detalii fiindca nu consider ca merita efortul) sau faptul ca ne catalogati (in mod voalat) ca fiind (si aici voi insira cam ce am inteles eu din postul dvs): incompetenti (referitor la back-up), mincinosi (referitor la motivul pentru care s-au cerut datele) sau selectivi (in ceea ce priveste comportamentul/atitudinea fata de membri clubului), credeti-ma ca nu vor avea efectul scontat de dvs. Consider ca se poate discuta pe aceasta tema in mod civilizat, fara a recurge la injurii, si, eventual, sa va puneti intrebarea daca faptul ca inca nu ati intrat in posesia cardului (tiparit sau nu) se datoreaza exclusiv "incompetentei" noastre.
Posturile de acest gen mi se par ca fiind generatoare de flame-uri si sper ca nu vom continua in aceeasi nota!
Referitor la cardul dvs (si nu pentru "anumiti membri") vom face verificari sa vedem in ce stadiu este, desi ar fi trebuit sa fie tiparit deja (dat fiind faptul ca ati trimis datele din martie), dar poate s-a ratacit. In ceea ce priveste postarea conditiilor de atribuire a cardurilor, costurile, "un fel disclaimer", etc, acest lucru nu se va intampla fiindca nu se aplica in cazul de fata.
Am rugamintea ca pe viitor sa nu va mai simtiti nedreptatit fara a avea o baza REALA!!!
Multumesc,
DaDiRo
Folosesc acest mod de adresare ca raspuns la modul in care considerati necesar sa ne "certati" pentru faptul ca (intr-adevar) ne miscam mai greu cu cardurile. Tin totusi sa precizez ca atitudinea dvs este TOTAL deplasata. Faptul ca emiteti supozitii despre modul nostru de "lucru" referitor la forum (nu intru in detalii fiindca nu consider ca merita efortul) sau faptul ca ne catalogati (in mod voalat) ca fiind (si aici voi insira cam ce am inteles eu din postul dvs): incompetenti (referitor la back-up), mincinosi (referitor la motivul pentru care s-au cerut datele) sau selectivi (in ceea ce priveste comportamentul/atitudinea fata de membri clubului), credeti-ma ca nu vor avea efectul scontat de dvs. Consider ca se poate discuta pe aceasta tema in mod civilizat, fara a recurge la injurii, si, eventual, sa va puneti intrebarea daca faptul ca inca nu ati intrat in posesia cardului (tiparit sau nu) se datoreaza exclusiv "incompetentei" noastre.
Posturile de acest gen mi se par ca fiind generatoare de flame-uri si sper ca nu vom continua in aceeasi nota!
Referitor la cardul dvs (si nu pentru "anumiti membri") vom face verificari sa vedem in ce stadiu este, desi ar fi trebuit sa fie tiparit deja (dat fiind faptul ca ati trimis datele din martie), dar poate s-a ratacit. In ceea ce priveste postarea conditiilor de atribuire a cardurilor, costurile, "un fel disclaimer", etc, acest lucru nu se va intampla fiindca nu se aplica in cazul de fata.
Am rugamintea ca pe viitor sa nu va mai simtiti nedreptatit fara a avea o baza REALA!!!
Multumesc,
DaDiRo
- alpinad
- [român 200%]
@kaspersky daca verifici lista la pozitia 12 o sa vezi ca esti trecut!deci cardul tau este gata si se afla la mine in masina!
CARDUL E GRATIS PENTRU ORICINE IL VREA!!!
CARDUL E GRATIS PENTRU ORICINE IL VREA!!!
Rio 1.25 mpi Smoke Blue