Bucureşti
Salut!
Radu Bogdan (nu ala din Chiril Tricolici dar tot rbu' se prescurteaza).
(Pune accentu' pe u).
Inginer IT (momentan pensionat), 53, casatorit, un baiat (24).
Proaspat posesor de Cee'd SW 1.6CRDI.
Constat ca m-am lenevit shi n-am "nimic de declarat" la Jurnal de bord.
Sper sa nu ma schimb (sic!).
Radu Bogdan (nu ala din Chiril Tricolici dar tot rbu' se prescurteaza).
(Pune accentu' pe u).
Inginer IT (momentan pensionat), 53, casatorit, un baiat (24).
Proaspat posesor de Cee'd SW 1.6CRDI.
Constat ca m-am lenevit shi n-am "nimic de declarat" la Jurnal de bord.
Sper sa nu ma schimb (sic!).
Radu B | Kia Cee'd SW Base, 1.6 DSL HP, Machine Silver, B-02-AMH
Poze
Poze
(Am mai pus CV-ul meu dar a disparut ????) mai postez odata
Alexandru 30 de primaveri,casatorit,am o fetita de un un an,locuiesc in cartierul DRISTOR str Istriei ( ramnicul sarat)
Lucrez in cadrul M.I.R.A la pompieri sunt scafandru si alpinist si sper sa ne intalnim cat mai curand sa ne cunoastem mai bine.
SALUTARI TUTUROR posesorilor de KIA din tara
Alexandru 30 de primaveri,casatorit,am o fetita de un un an,locuiesc in cartierul DRISTOR str Istriei ( ramnicul sarat)
Lucrez in cadrul M.I.R.A la pompieri sunt scafandru si alpinist si sper sa ne intalnim cat mai curand sa ne cunoastem mai bine.
- alpinad
- [român 200%]
- Auto: Sportage MHEV 1.6 T-GDi 4
onix_alpinistul wrote:(Am mai pus CV-ul meu dar a disparut ????) mai postez odata
salutare meshtere!
mai suntem si vecini !!!

Sportage MHEV Pace 1.6 T-GDi 48V 7DCT Black
Rio 1.25 mpi Smoke Blue
[exOptima 1.7 crdi 140cp Pluto Brown]
[ex cee'd sw 1,4 gsl 109cp SO RED B-72- ZEP]

comanda KIA Cee`d 1.4 GSL, Mars Red saptamana trecuta pe 26. acum sa asteptam vreo max 3 saptamani.
aaa..uitasem.... stau in Berceni, Metalurgiei (chiar pe straduta din spate de la Calabria --- restaurantul de mafioti din Berceni:)) )

KIA Cee`d 1.4 GSL Mars Red, echipare Best ODO 11.800 km
Tot Stefan
20 de ani acum in iulie, student, lucrez in acelasi timp, cu domiciliul pe la Piata Muncii, dar mai mult la prietena mea (Piata Progresul).
Respectele mele tuturor membrilor forumului

Respectele mele tuturor membrilor forumului
Proud Owner of Kia Cee'd 1.4 16V ~120 HP BEST...ODO +68.000 km
Upgrades: Carbon Sport air-filter, Magnaflow exhaust, HID Xenon, Llumar all-around, Crunch GTR Bass Pack, Pager alarm, bad-boy look, black headlights, full red taillights, TCM Turbo remap, 17" OZ Racing, XR Body kit, Morimoto Bi-Xenon Lens + Angel Eyes
Upgrades: Carbon Sport air-filter, Magnaflow exhaust, HID Xenon, Llumar all-around, Crunch GTR Bass Pack, Pager alarm, bad-boy look, black headlights, full red taillights, TCM Turbo remap, 17" OZ Racing, XR Body kit, Morimoto Bi-Xenon Lens + Angel Eyes
re
Mihai, 23 ani, student si patron
Rahova(mai des) si Dr. Taberei
Rahova(mai des) si Dr. Taberei
Kia Cee'd 1,6 HP 115 -> 143 (realy HP), full+xenoane
Saliu,
Cornel, 24 ani, redactor stiri website. Posed un Pro Ceed 1.4 best, negru, de prin mai, dar am uitat sa ma inscriu pe forum
Mi-am adus aminte azi, dupa ce am vazut doua Ceed-uri cu stickere clubkia pe luneta.
Promit sa ma pun cat de curand la zi cu informatiile de aici 
Cel mai des frecventez traseul Colentina - Baneasa - Bucurestii Noi, pana acum 3500 de km fara probleme. De o saptamana si-a luat si un amic vecin cu mine acelasi tip de masina, dar alba. Suntem yin si yang-ul Colentinei (mc donald's)
Cornel, 24 ani, redactor stiri website. Posed un Pro Ceed 1.4 best, negru, de prin mai, dar am uitat sa ma inscriu pe forum

Cel mai des frecventez traseul Colentina - Baneasa - Bucurestii Noi, pana acum 3500 de km fara probleme. De o saptamana si-a luat si un amic vecin cu mine acelasi tip de masina, dar alba. Suntem yin si yang-ul Colentinei (mc donald's)

Kia Pro Ceed 1,4 Best Black
B 01 KPC (nu cred ca are rost sa va spun de la ce vine KPC
)
B 01 KPC (nu cred ca are rost sa va spun de la ce vine KPC

- ionutu_neagu
- Johnny Mnemonic
- Auto: Ceed HB
Aha, deci tu erai! Dam nas in nas destul de des pe acelasi traseu. Eu am un pro cee'd so red, b-54-xla.Mutu wrote:Saliu,
Cornel, 24 ani, redactor stiri website. Posed un Pro Ceed 1.4 best, negru, de prin mai, dar am uitat sa ma inscriu pe forumMi-am adus aminte azi, dupa ce am vazut doua Ceed-uri cu stickere clubkia pe luneta.
Promit sa ma pun cat de curand la zi cu informatiile de aici
Despre mine, 25 ani, hr manager .... intr-o firma de IT