salutare, eu sunt Toni, originar din Campina, dar stau in Bucuresti de 4 ani, de cand am venit la facultate... am terminat stiinte politice, dar acum lucrez intr-o firma de rent a car, Hertz, foarte convenabil la aeroportul Baneasa, cartier unde m-am aciuat de 3 luni... si unde imi dau salariul pe chirie

)
ce caut pe aici? pai, acum cateva luni imi cautam masina, si tot testand masini de la firma (ford focus,mondeo, opel astra, corsa, mercedes c si e

, etc) eram chitit pe un opel astra 1.6 (hatch) sau focus 1.6 (hatch), astra are 115cp, iar focusul 100, si ambele se misca super. variantele rezonabile ca dotari sunt pe la 15000, zo pusei ochii si pe gtc, si am zis, asta e. pana cand, am dat peste un proceed expus in carrefour... si mi-a picat fata, efectiv, design, pret dotari, tot... belea. acum se fac 2 luni de cand am comandat-o , si mai am inca o luna... (75 zile lucratoare la dealerul din ploiesti, am fost nevoit sa ma duc acolo, in baneasa mi-au fost ignorate telefoanele si mailurile de oferta o saptamana... si mi-am bagat picioarele

) varianta 1.6 , cu jante, proiectoare, scaune reglabile, incalzite, pachet piele, cdchanger, bla bla, aproape 14000 .... am mai pus si eu un banutz deoparte pt zilele cand o sa ma satur de jantele care le voi avea (aliaj tip c, 205/55/r16), sa imi pun filtru sport, folie omologata... etc

(am citit tot forumul de cand astept

) )
well, toate cele bune, si enjoy the ride boys!