Dupa cum se stie foarte bine, obisnuinta a facut ca intalnirile clubKia.ro sa se intruneasca din ce in ce mai des!
Asa ca deschid acest nou topic cu propuneri pt data, luna si sa las lumea sa voteze....aa si desigur si locatia...eu spun ca acum ar trebui facuta la Galati!
Dar sa nu mai spun nimic si sa las lumea sa voteze! Vreau sa votati doar pt luna, locatie si data nu 2 sau 3 voturi pt o singura sectiune!Brgds, Alex Baicu!
Am votat in alta parte pentru ca vreau sa propun inca odata tecuci ... poate de data asta se lipeste, daca nu tecuci o locatie interesanta ar fi la baraj la Movileni unde este si padure deci loc de gratar berechet si posibilitatea de a pescui pentru amatori, foarte frumos ar fi si la Buciumeni daca nu o alta locatie de genul asta, in care sa putem face un gratar si sa stam mai mult. In Galati sau in Braila nu vad rostul, mai ales ca e intalnire de primavara si presupun ca vremea va fi frumoasa.
Last edited by sonic on 29 Mar 2010, 21:05, edited 1 time in total.
eu propun ceva istorie.... peste dunare de galati la cetatea dinogetia..... padure... sit arheologic... si panta de zbor ptr mine... dat am sa o votez mai tarziu... dupa ce consult graficul de lucru
Permiteti-mi si mie sa sustin propunerea de a ne intalni la Galati.Putem forta putin mana celor de la AutoPrim sa se tina de cuvant (vom face tot posibilul ca urmatoarea intalnire sa fie una frumoasa si organizata in totalitate de AutoPrim)As fi curios sa vad ce inseamna in conceptul lor aceasta fraza.Fiind in Galati nu vor avea nici o scuza.Si poate invitam si onorati cu prezenta si un reprezentant Ena Galati.Tratati tot ce am scris ca pe o propunere si nu ma desfiintati complect. [-o<
http://picasaweb.google.com/BUNULE
Ești prost și vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele! Ești cel mai prost? Aprinde și stopul de ceață!
dupa ce trecem dunarea cu bac-ul.... la primele dealuri ... este cetatea geto-dacica Dinogetia ptr mai multe informatii aveti link-ul... http://ro.wikipedia.org/wiki/Dinogetia
acum s-a construit si o manastire in apropiere
accesul; se face prin soseaua galati-tulcea (fix linga sosea)
daca vrei catarat.... va trebui sa ne deplasam cam.. 40km... si sa renuntam la istorie..... la dinogetia nu este stanca de catarat... deci..... istorie sau catarat?
Am votat si eu Galati - 25 aprilie, sunt cred ca cea mai noua in aceasta comunitate dar imi place sa fiu acolo unde vor fi cei din clubkia.... pozele de la vidin undes ?