Intalniri Constanta
Re: Intalniri Constanta
pe cand o noua intalnire?sa vedem care merge la intalnirea nationala,sa ne organizam putin 

MY CAR viewtopic.php?f=5&t=2899
pe unde se tine? ca nu am stat sa vad
sa se faca vremea mai frumoasa 

Haideti in weekendu asta daca e frumos afara sa ne intalnim
da, ar trebui sa facem o intalnire.... Ca sa vedem care vor dorii si vor putea sa mearga la intalnirea nationala. Eu anunt de pe acum k voi merge pe 1,2,3 iulie.
Eu sambata pe zi voi plecat din localitate, la ziua lu matusimea.... Dar cred ca dupa 4 voi ajunge inapoi in cta.
Eu propun sambata la ora 4 la teatrul de vara de langa aqua magic... K e putina umbra acolo.... K sigur va fi soare, doar sa incalzit vremea.
Eu sambata pe zi voi plecat din localitate, la ziua lu matusimea.... Dar cred ca dupa 4 voi ajunge inapoi in cta.
Eu propun sambata la ora 4 la teatrul de vara de langa aqua magic... K e putina umbra acolo.... K sigur va fi soare, doar sa incalzit vremea.
Kia Ceed 1.4 16v.... 109 ~ 118 cp, BEST, Kompass Blue ... CT 02 DSA ... jenti si folii, K&N, Xenon 6000k,.. si alte optionale
ODO : 132.100km+
DimSport Constanta " mai multi cai, mai multa distractie...!!!"
1. alex_cez
2.alex02dsa
.......
2.alex02dsa
.......
sambata 14:00 la aqua?
1. alex_cez
2. alex02dsa
3. andrey23
1. alex_cez
2. alex02dsa
3. andrey23
saptamana asta e targul in Mamaia....e aglomeratie, foiala...
nu ar fi mai bine sapt. viitoare?
nu ar fi mai bine sapt. viitoare?
Sportage 1.6GDI Style+
Ex.Ceed best - kompass blue
CT 12 BNK
Ex.Ceed best - kompass blue
CT 12 BNK
Dar lasa-i pe cei care se duc la targ.... ca nu vor fi prea multi.... si weeke-endul celalalt va fi mai aproape de 1 iunie.... si vor fi din ce in ce mai multi turisti veniti la plaja.
Si atunci chiar nu prea mai gasim vreo parcare mai libera ptr intalnirea clubului.
Eu raman de parere ca week-endul acesta ar fi cel mai bine.
Si atunci chiar nu prea mai gasim vreo parcare mai libera ptr intalnirea clubului.
Eu raman de parere ca week-endul acesta ar fi cel mai bine.
Kia Ceed 1.4 16v.... 109 ~ 118 cp, BEST, Kompass Blue ... CT 02 DSA ... jenti si folii, K&N, Xenon 6000k,.. si alte optionale
gasim alta locatie nu-i problema
Da...... o locatie buna, daca se doreste schimbarea ei.. ar fi la Poarta 1... ca acolo s-au mai facut intalniri clubkia constanta.
Deci ramane valabil pt maine la ora 14:00 ??? alegeti locatie teatru de vara sau poarta 1 cum zice alex
Am sa vin maine .. dar posibil sa intazii putin... ca voi fi plecat din localitate, si ca locatie e as ramane la teatru de vara.
haideti s propunem si o ora ca sa ajungem toti 16:00 e mai bine ???
S-ar putea sa nu mai vin
a intervenit ceva... nu stiu cat o sa dureze